R5 5500 için anakart önerisi

Emaryummmms

Zeptopat
Daha fazla  
Başlıkta da söylediğim gibi yeni bir AM4 anakart alacağım (2. el temiz olursa, sıfır bayağı tuzlu), bu aldığım anakartta neye bakmam lazım? Ryzen 5 5500 işlemcim var. BIOS attırmalı mıyım? B550 serisi almayın düşünüyorum, kısaca ne yapmam gerek?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçeniz nedir?

4000 o yüzden kullanılmış düşündüm
Bu bütçede 0 bulabilirsiniz hocam.
Ama satıcıları iyi araştırmak lazım.

Elinizdeki işlemciyi satıp ikinci el MSI B450m V2 anakartlardan ve yanına Ryzen 5600 alın bence.

Alırken BIOS sürümünü sorun belki güncellemeniz gerekebilir.

Elinizdeki işlemciyi satıp ikinci el MSI B450M V2 anakartlardan ve yanına Ryzen 5600 alın bence.

Alırken BIOS sürümünü sorun belki güncellemeniz gerekebilir.

Şu anda B450M-H kullanıyorum B550'ye geçmek daha iyi olmaz mı?

Ucuza B550 Gaming X V2 buldum hasarı var mı bilmiyorum iyi mi? 5500 ile uyumlu mu?

Son düzenleme:
Şu anda B450M-H kullanıyorum B550'ye geçmek daha iyi olmaz mı?

Performans olarak hiçbir fark hissetmezsiniz. Sadece alacağınız anakarta göre daha iyi ses kartı, ARGB led girişi, daha fazla m2 SSD slotu desteğiniz filan olur.

Mevcutta zaten anakartınız var ise ölü yatırım olur. Biraz daha biriktirip AM5 platformuna geçiş yaparsınız.

B450M-H 5000 desteği yokmuş bende de eski bir işlemci yok 5500 var ondan dolayı yükseltmek istiyorum sistem açılmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…