Başlıkta da söylediğim gibi yeni bir AM4 anakart alacağım (2. el temiz olursa, sıfır bayağı tuzlu), bu aldığım anakartta neye bakmam lazım? Ryzen 5 5500 işlemcim var. BIOS attırmalı mıyım? B550 serisi almayın düşünüyorum, kısaca ne yapmam gerek?
Başlıkta da söylediğim gibi yeni bir AM4 anakart alacağım (2. el temiz olursa, sıfır bayağı tuzlu), bu aldığım anakartta neye bakmam lazım? Ryzen 5 5500 işlemcim var. BIOS attırmalı mıyım? B550 serisi almayın düşünüyorum, kısaca ne yapmam gerek?
En ucuz Asus Prime B550M-K AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus Prime B550M-K AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 3.629,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Performans olarak hiçbir fark hissetmezsiniz. Sadece alacağınız anakarta göre daha iyi ses kartı, ARGB led girişi, daha fazla m2 SSD slotu desteğiniz filan olur.
Mevcutta zaten anakartınız var ise ölü yatırım olur. Biraz daha biriktirip AM5 platformuna geçiş yaparsınız.
Performans olarak hiçbir fark hissetmezsiniz. Sadece alacağınız anakarta göre daha iyi ses kartı, ARGB LED girişi, daha fazla M.2 SSD slotu desteğiniz filan olur.
Mevcutta zaten anakartınız var ise ölü yatırım olur. Biraz daha biriktirip AM5 platformuna geçiş yaparsınız.