deco2527 Yoctopat Katılım 27 Eylül 2023 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2023 #11 LorrieNN dedi: Hocam bu ne? Saçma sapan şeyler önermeyin lütfen. Genişletmek için tıkla... Yanlış bir şey yaptıysam özür dilerim öneri değildi. Sahip olduğum spu bu modelini sormuştu bir arkadaş o yüzden paylaştımm.
LorrieNN dedi: Hocam bu ne? Saçma sapan şeyler önermeyin lütfen. Genişletmek için tıkla... Yanlış bir şey yaptıysam özür dilerim öneri değildi. Sahip olduğum spu bu modelini sormuştu bir arkadaş o yüzden paylaştımm.
LorrieNN Hectopat Katılım 12 Haziran 2023 Mesajlar 6.639 Çözümler 8 Yer Kaer Morhen Daha fazla Sistem Özellikleri i5 12450H - GTX 1650 - 16 GB Ram - 1 TB M.2 SSD - Excalibur G770 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 27 Eylül 2023 #12 deco2527 dedi: Yanlış bir şey yaptıysam özür dilerim öneri değildi. Sahip olduğum spu bu modelini sormuştu bir arkadaş o yüzden paylaştımm. Genişletmek için tıkla... O powersupply'ı değiştirmenizi öneririm. Sisteminizi çöp etmesin. Ben onu öneri olarak attınız sandım kusuruma bakmayın.
deco2527 dedi: Yanlış bir şey yaptıysam özür dilerim öneri değildi. Sahip olduğum spu bu modelini sormuştu bir arkadaş o yüzden paylaştımm. Genişletmek için tıkla... O powersupply'ı değiştirmenizi öneririm. Sisteminizi çöp etmesin. Ben onu öneri olarak attınız sandım kusuruma bakmayın.
deco2527 Yoctopat Katılım 27 Eylül 2023 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2023 #13 LorrieNN dedi: Hocam bu ne? Saçma sapan şeyler önermeyin lütfen. Genişletmek için tıkla... LorrieNN dedi: O Power Supply'ı değiştirmenizi öneririm. Sisteminizi çöp etmesin. Ben onu öneri olarak attınız sandım kusuruma bakmayın. Genişletmek için tıkla... Estağfurullah bilgi için çok teşekkür ederim.
LorrieNN dedi: Hocam bu ne? Saçma sapan şeyler önermeyin lütfen. Genişletmek için tıkla... LorrieNN dedi: O Power Supply'ı değiştirmenizi öneririm. Sisteminizi çöp etmesin. Ben onu öneri olarak attınız sandım kusuruma bakmayın. Genişletmek için tıkla... Estağfurullah bilgi için çok teşekkür ederim.