R5 5500 için işlemci soğutucu önerisi

Sm4sh5

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Şu an elimde Ryzen 5 5500 işlemci var. Satıp 5600X geçmek istiyorum. Buna uygun iyi performans veren soğutucu tavsiyesi verebilirseniz memnun olurum. Bütçem sıvı soğutucuya kadar yetmez, en fazla 1500'e kadar çıkabilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bütçe 200 TL artmazsa bu da yeterli olur;

Hocam geç cevap için kusura bakmayın sizce ryzen 7 5700x mi daha mantıklı olur ryzen 5 5600x mi ekran kartı rx 6650xt bilginiz varsa aydınlatabilir misiniz ?

Hocam geç cevap için kusura bakmayın sizce ryzen 7 5700x mi daha mantıklı olur ryzen 5 5600x mi ekran kartı rx 6650xt bilginiz varsa aydınlatabilir misiniz ?
5700x daha mantıklı olur. 2 çekirdek daha fazla. Tüm çekirdekleri kullanan oyunlarda daha performanslı olur. Zaten aralarında ki fiyat farkına 300-400 TL gibi bir şeydi en son.

5700X daha mantıklı olur. 2 çekirdek daha fazla. Tüm çekirdekleri kullanan oyunlarda daha performanslı olur. Zaten aralarında ki fiyat farkına 300-400 TL gibi bir şeydi en son.

İkinci el almayı planlıyorum o mantıklı mı sence?

Yani bütçe yetiyorsa sıfır tabii, ama temiz ikinci el bulursanız olabilir tabii. Şahsi fikrim her zaman sıfır üründen yanayım.

Ben şu an Ryzen 5 5500 stok fanını kullanıyorum Ryzen 7'ye uyumlu olur mu ona göre kule tipi almadan önce satmayı bekleyeceğim de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…