Bütçe nedir? İleride hangi işlemciyi alacaksınız?Bu linkteki 8 kule tipinden hangisini almalıyım? Hem yaz için hem de gelecekte işlemci değiştireceğim için elimde bulunsun istiyorum.
1 2 3 diye en iyi 3'ü sıralarsanız sevinirim.
Amazon üzerinden ithal almayı düşünüyorum daha uyguna geliyor. Örneğin AG400 1K ya geliyor.
Sistemim:
RX 7600.
Ryzen 5 5500.
ASUS TUF A520M-Plus
Kingston 8x2 3600MHz CL16.
DeepCool CC560 + 650W.
(ID-Cooling markasının birden fazla modeli var bu fiyatlarda hangisi en iyisi bilemedim bu listede olmayabilir)Aerocool Cylon 4F - Arctic Freezer 7 X - Arctic Freezer 7X CO - DeepCool AK400 - ID-Cooling SE-903-XT - DeepCool AG400 ARGB (ARGB) - SilverStone AR12-TUF - ID-Cooling SE-214-XT Karşılaştırması - Epey
Epey - Aerocool Cylon 4F - Arctic Freezer 7 X - Arctic Freezer 7X CO - DeepCool AK400 - ID-Cooling SE-903-XT - DeepCool AG400 ARGB (ARGB) - SilverStone AR12-TUF - ID-Cooling SE-214-XT özellik ve fiyat karşılaştırmasıwww.epey.com
Eki Görüntüle 2190128
Eki Görüntüle 2190129
Bütçe nedir? İleride hangi işlemciyi alacaksınız?
Kasamda herhangi bir kasa fanı mevcut değil. Sadece kule tipi soğutucu ile RDR2 medium 1080P ayarlarda 65 üstü görmedim.Bütçe 1000 TL 1100 olabilir üstüne çıkmak istemiyorum buradan modeli seçip araştıracağım Amazon'da ya da indirim geldiği an alacağım bu ay içerisinde. Malum zam geliyor...
Aklımda herhangi bir işlemci yok fakat 5500'ü çok sevdiğim söylenemez bir sorun yaşamadım ama daha iyisi her zaman daha iyidir. Elimde bulunsun istiyorum bir iş var girebilirsem 5600 veya üstü bir şey alabilirim ya da DDR5 geçebilirim.
bu işlemcide kalınacaksa bence stok soğutucu yeter. Ama ileriye dönükse şu olabilir.
Thermalright Burst Assassin 120 Hava Soğutucu
Hem AMD hem de Intel ana platformlarını destekler. Oyun ve ağır iş yükleri altında CPU’yu serin ve sabit tutar.www.gaming.gen.tr