T The Prodigy Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Temmuz 2022 Mesajlar 15.768 Makaleler 3 Çözümler 153 Yer Çanakkale 24 Mayıs 2023 #11 B450 serisinde ReSize BAR var. Sizin anakartta bir istisna var mı bilmiyorum. UmutZeren1 dedi: Anakartım destekliyor mu desteklemiyor mu tam emin değilim eğer desteklemiyorsa pek sorun olur mu? Genişletmek için tıkla...
B450 serisinde ReSize BAR var. Sizin anakartta bir istisna var mı bilmiyorum. UmutZeren1 dedi: Anakartım destekliyor mu desteklemiyor mu tam emin değilim eğer desteklemiyorsa pek sorun olur mu? Genişletmek için tıkla...
U UmutZeren1 Kilopat Katılım 20 Ağustos 2017 Mesajlar 304 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2023 #12 The Prodigy dedi: B450 serisinde ReSize BAR var. Sizin anakartta bir istisna var mı bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler, Galax anakart ile ilgili pek bir bilgi yok biraz pişmanlık yaşıyorum şuan bunu aldığım için artık deneyip göreceğiz.
The Prodigy dedi: B450 serisinde ReSize BAR var. Sizin anakartta bir istisna var mı bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler, Galax anakart ile ilgili pek bir bilgi yok biraz pişmanlık yaşıyorum şuan bunu aldığım için artık deneyip göreceğiz.