R5 5500 için soğutucu önerisi

Yer
İzmir
Daha fazla  
Arkadaşlar ASUS Prime B450M K anakart kullanıyorum ve iki RAM slotu da dolu.
İşlemcinin üstüne stok soğutucuyu taktığımda bile AMD yazısını slotların oraya getirdiğinde diğer RAM'i takamıyorsun, bilen bilir. Y
Eni bir soğutucu alacağım 300TL'yi geçmeyen F/P bir ürün önerebilir misiniz? Ve onu nasıl sığdırırım nasıl takarım izah edebilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
O fiyata en iyi Snowman M200 alırsınız bütçeyi biraz daha arttirsaniz Dark Freezer X96 alabilirsiniz.

Gayette takabilirsin.

Yeşil ile işaretlenen kısım RAM'lerin olduğu yönün tam ters tarafına bakmalı ya da RAM'leri takıp üstüne fanı takabilirsin.

Araştırmalarım sonucu sorunsuz takılan ve işe yarayanlar bunlar. Fiyatları biraz yukarıda maalesef.

Hocam stok fanı takamayan kişinin bunları takma ihtimali biraz düşük. Bilgisayarcıya da taktırabilirsiniz.

Yanlış anlattım sanırım, ben stok fanı takabiliyorum. Demek istediğim, çok küçük bir alan var stok soğutucunun bile amd yazısı ramlere gelince ramleri darlıyor anlamında söyledim. Önerilerinizi dikkate alıcam. Sıkıntısız takarım umarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…