ChillVibes Femtopat Katılım 17 Mayıs 2025 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2025 #1 Merhaba arkadaşlar; Bilgisayarım için termal macun önerisi rica edecektim. Sistem özellikleri fark eder mi bilmiyorum ama yine de yazacağım. İşlemci: AMD Ryzen 5 5500. Ekran kartı: NVIDIA GeForce RTX 3060. RAM: 16 GB. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Mayıs 2025
Merhaba arkadaşlar; Bilgisayarım için termal macun önerisi rica edecektim. Sistem özellikleri fark eder mi bilmiyorum ama yine de yazacağım. İşlemci: AMD Ryzen 5 5500. Ekran kartı: NVIDIA GeForce RTX 3060. RAM: 16 GB.
Burak Karabal Kilopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 9.678 Çözümler 52 22 Mayıs 2025 #2 ChillVibes dedi: Merhaba arkadaşlar; Bilgisayarım için termal macun önerisi rica edecektim. Sistem özellikleri fark eder mi bilmiyorum ama yine de yazacağım. İşlemci: AMD Ryzen 5 5500. Ekran kartı: NVIDIA GeForce RTX 3060. RAM: 16 GB. Genişletmek için tıkla... MX 6 kullanıyorum memnunum.
ChillVibes dedi: Merhaba arkadaşlar; Bilgisayarım için termal macun önerisi rica edecektim. Sistem özellikleri fark eder mi bilmiyorum ama yine de yazacağım. İşlemci: AMD Ryzen 5 5500. Ekran kartı: NVIDIA GeForce RTX 3060. RAM: 16 GB. Genişletmek için tıkla... MX 6 kullanıyorum memnunum.
ChillVibes Femtopat Katılım 17 Mayıs 2025 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2025 #3 Bazı değerlendirmeleri okumuştum çabuk kuruyor vs durumları olanlar var bu önermiş olduğun da böyle bir problem var mı? Burak Karabal dedi: MX 6 kullanıyorum memnunum. Genişletmek için tıkla... Bazı değerlendirmeleri okumuştum çabuk kuruyor vs durumları olanlar var bu önermiş olduğun da böyle bir problem var mı? Son düzenleme: 22 Mayıs 2025
Bazı değerlendirmeleri okumuştum çabuk kuruyor vs durumları olanlar var bu önermiş olduğun da böyle bir problem var mı? Burak Karabal dedi: MX 6 kullanıyorum memnunum. Genişletmek için tıkla... Bazı değerlendirmeleri okumuştum çabuk kuruyor vs durumları olanlar var bu önermiş olduğun da böyle bir problem var mı?
Burak Karabal Kilopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 9.678 Çözümler 52 22 Mayıs 2025 #4 ChillVibes dedi: Bazı değerlendirmeleri okumuştum çabuk kuruyor vs durumları olanlar var bu önermiş olduğun da böyle bir problem var mı? Bazı değerlendirmeleri okumuştum çabuk kuruyor vs durumları olanlar var bu önermiş olduğun da böyle bir problem var mı? Genişletmek için tıkla... En son 2-3 ay önce yeniledim halı hazırda sıcaklıklarım gayet iyi bir değişme olmadı bundan önce AMD stok macunu kullandığım için uzun deneyimim yok.
ChillVibes dedi: Bazı değerlendirmeleri okumuştum çabuk kuruyor vs durumları olanlar var bu önermiş olduğun da böyle bir problem var mı? Bazı değerlendirmeleri okumuştum çabuk kuruyor vs durumları olanlar var bu önermiş olduğun da böyle bir problem var mı? Genişletmek için tıkla... En son 2-3 ay önce yeniledim halı hazırda sıcaklıklarım gayet iyi bir değişme olmadı bundan önce AMD stok macunu kullandığım için uzun deneyimim yok.