Her şeyi denedim 8x2 RAM var sistemde bunlarin hepsini tek tek denedim ama bir sonuç alamadım CMOS pilini de söküp taktım ama tık yok baktığım kadarıyla işlemci zen 3 ama anakartın zen 2'yi desteklediğini gördüm bundan dolayı sorun olabilir acaba? Ve ayrıca 5500 taktığımda fanlar dönüyor kasaya Power geliyor ama monitörde no singal yazısı ve ekipmanlarda açılmama durumu oluşuyor.
PRIME A320M-K|Anakart|ASUS Türkiye
ASUS Prime serisi, AMD ve Intel iÅlemcilerin tüm potansiyelini ortaya çıkarmak için özenle geliÅtirildi. SaÄlam güç tasarımına, kapsamlı soÄutma çözümlerine ve akıllı ayar seçeneklerine sahip olan Prime serisi anakartlar, kendi PCâlerini toplayan kiÅilere kullanıÅlı...www.asus.com
6241 var.
İhtimal dahilinde. Benzer bir sorun yaşayan arkadaş RAM'leri söküp, takarak sorunu çözmüş. Bunu da deneyin.
Her şeyi denedim 8x2 RAM var sistemde bunlarin hepsini tek tek denedim ama bir sonuç alamadım CMOS pilini de söküp taktım ama tık yok baktığım kadarıyla işlemci zen 3 ama anakartın zen 2'yi desteklediğini gördüm bundan dolayı sorun olabilir acaba? Ve ayrıca 5500 taktığımda fanlar dönüyor kasaya Power geliyor ama monitörde no singal yazısı ve ekipmanlarda açılmama durumu oluşuyor.
Anakartın resmi olarak BIOS güncellemesi ile R5 5500'ü destekliyor. Buna başka ne neden olur bilemiyorum. İşlemcide problem mi var acaba?
Bilemiyorum N11 de indirimde idi aldım ama bana geldiğinde üstünde macun izleri vardı öncesinde kullanılıp iade edilmiş olabilir önceki kullanan da sorun olduğu için iade edebileceğini düşünüyorum iade edip R5 3600 almayı düşünüyorum sizce sistemimle uyumlu olur mu parçaları ileride geliştirmeyide düşünüyorum ayrıca
Ekran kartı: RX 570 4 GB(tek fanlı model)
Anakart: ASUS Prime A320M-K
RAM: 2x8.
PSU: MSI MAG 600W
Bu sisteme R5 3600 iyi gider mi sizce.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.