R5 5500 işlemci B450M anakarta uyumlu mu?

Scorpionnnn

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar sıfırdan PC topluyorum ve son 4 parçam kaldı ve bunlardan biri işlemci. B450 m anakartım ve 1660 Ti ekran karrtım var fakat işlemci olarark Ryzen 5 5500 bu sisteme nasıl gider ve anakarta uyumlu olur mu?

Arkadaşlar sıfırdan PC topluyorum ve son 4 parçam kaldı ve bunlardan biri işlemci. B450 m anakartım ve 1660 Ti ekran karrtım var fakat işlemci olarark Ryzen 5 5500 bu sisteme nasıl gider ve anakarta uyumlu olur mu?

Eğer BIOS sürümünüz F62 ise rahatlıkla kullanabilirsiniz ama değilse F62 sürümüne yükseltin yoksa kullanamazsınız.

Eğer BIOS sürümünüz F62 ise rahatlıkla kullanabilirsiniz ama değilse F62 sürümüne yükseltin yoksa kullanamazsınız.

Bilgisayarrcıda toplatıcam kurulumunu yaptıracağım yani adama desam BIOS'u upgradele misin diye söylesem yapar mı veya kendim yapabilir miyim?

O işlemci için rahatlıkla kullanırsın. Toplattığın yerde BIOS güncellemesini yaptırtabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…