Merhaba arkadaşlar, bu sistemdeki anakart ile işlemci birbiriyle uyumlu mu? Eğer değilse Ryzen 5 5500 ile uyumlu 1000-1500₺ civarı bir anakart önerebilir misiniz? Eğer bu fiyata daha iyi bir kombinasyon varsa önerilerinizi bekliyorum.
ASUS Prime B450M II Serisi anakartlar, ilk sisteminiz için gereken sağlam temeli ve ayrıca tutkularınızla büyüme esnekliğini sağlar.
www.gaming.gen.tr
Bu anakart bios flashback gibi özelliklere sahipmiş. Acaba bu ürünü almam daha iyi olur mu ? Başka bir forumda şöyle bir yoruma denk geldim: "Alttaki anakartın altına düşmeyin. Bios flashback özelliği olduğundan üzerinde işlemci olmadan usb bellek ile bios güncellemesi de yapabilirsiniz. "
Ama benim koyduğum ilk linki bakarsak o anakart da aynı bios flashback özelliğine sahip. Bu yüzden üç anakart arasından benim seçimim ASUS PRIME B450M-K II olacak gibi.
ASUS Prime B450M II Serisi anakartlar, ilk sisteminiz için gereken sağlam temeli ve ayrıca tutkularınızla büyüme esnekliğini sağlar.
www.gaming.gen.tr
Bu ikisi arasında 400₺ gibi bir fark var. Peki farkları ne? Gaming sitesinden mi almalıyım yoksa Amazon'dan mı?
Bir de WD Green SSD hakkında bilginiz var mı?