SevimliHayalet
Decapat
Daha fazla
- Ekran kartı
- RTX 3070
- İşlemci
- ryzen 5 5500
İşlemci sıcaklığı ile ilgili bir sıkıntı çekmiyorum aslında ama zamanında PC üzerinden oynadığım The Last of Us oyununda sıcaklıktan PC kapanıp duruyordu, macunu değiştirdiğimde kapanma sorunu gitmişti ama işlemci hala ısındığı için rahatsız oluyordum. İşlemci soğutucularından hiç anlamadığım için danışmak istedim, hangi soğutucu ne kadar işlev görüyor bilmiyorum. Eğer ki aşağıdaki soğutucu derdime derman olacaksa ucuz olduğundan almak isterim ama daha önceden farklı ve 2 katı fiyatında önerilerde görmüştüm, farkları nedir? Genel olarak bilgi verecek biri varsa güzel olur.
Forumda gezerken şöyle bir öneri buldum.
www.akakce.com
Kasam:
www.akakce.com
Forumda gezerken şöyle bir öneri buldum.
Aerocool Rave 4 ARGB İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Aerocool Rave 4 ARGB İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Aerocool Rave 4 ARGB İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 599,04 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Kasam:
Dark Guardian DKCHGUARDIAN Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Dark Guardian DKCHGUARDIAN Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Dark Guardian DKCHGUARDIAN Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 1.748,84 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Son düzenleyen: Moderatör: