B bytullah01 Hectopat Katılım 12 Mayıs 2021 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2024 #1 Ryzen 5 5500 MSI B450M Pro Plus BIOS Update nasıl yapılacak m flasha tıkladığımda kapanıyor. Klavye kasa ışıkları yanıyor ancak monitör açılmıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Aralık 2024
Ryzen 5 5500 MSI B450M Pro Plus BIOS Update nasıl yapılacak m flasha tıkladığımda kapanıyor. Klavye kasa ışıkları yanıyor ancak monitör açılmıyor.
turko35408 Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Kıdemli Üye Katılım 10 Aralık 2019 Mesajlar 20.761 Makaleler 6 Çözümler 531 Yer Konak / İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik teknisyeni 2 Aralık 2024 #2 @bytullah01 Adım adım yükseltmeyi denediniz mi? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
@bytullah01 Adım adım yükseltmeyi denediniz mi? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS B bytullah01 Hectopat Katılım 12 Mayıs 2021 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2024 #3 turko35408 dedi: @bytullah01 Adım adım yükseltmeyi denediniz mi? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Videodaki gibi yaptım m flash a basınca pc kapanıp açılıyor monitör gelmiyor hocam. Adım adım dediğiniz hemen bir sonraki update mi Artı 0 Eksi
turko35408 dedi: @bytullah01 Adım adım yükseltmeyi denediniz mi? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Videodaki gibi yaptım m flash a basınca pc kapanıp açılıyor monitör gelmiyor hocam. Adım adım dediğiniz hemen bir sonraki update mi
turko35408 Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Kıdemli Üye Katılım 10 Aralık 2019 Mesajlar 20.761 Makaleler 6 Çözümler 531 Yer Konak / İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik teknisyeni 2 Aralık 2024 #4 Evet hocam. Bir sonraki ve bir sonraki. Artı 0 Eksi
KS KS B bytullah01 Hectopat Katılım 12 Mayıs 2021 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2024 #5 turko35408 dedi: Evet hocam. Bir sonraki ve bir sonraki. Genişletmek için tıkla... Onu denemedim hocam. M flash moduna geçmesiyle alakalı böyle bir problem olabilir mi ki bilemedim. M flash a basınca direk gidiyor monitör bende videodaki gibi bir kaç seçenek seçtirmiyor Artı 0 Eksi
turko35408 dedi: Evet hocam. Bir sonraki ve bir sonraki. Genişletmek için tıkla... Onu denemedim hocam. M flash moduna geçmesiyle alakalı böyle bir problem olabilir mi ki bilemedim. M flash a basınca direk gidiyor monitör bende videodaki gibi bir kaç seçenek seçtirmiyor