R5 5500 MSI GTX 1660S Gaming X PSU önerisi

rowz7

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar bu sisteme kaç W PSU yeterli? Ne önerirsiniz? Bütçe 2500-3000K.

Son düzenleyen: Moderatör:
400W bile yeterli olur. Şu model de işinizi fazlasıyla görecektir;

Hocam bende eski PSU var ses geliyor ondan değiştirmek istiyordum başka önerin var mı? Bunda ses sorunu olur mu acaba

Bütçeniz içinde pek çok seçenek mevcut;

Bütçeniz içinde pek çok seçenek mevcut;

Hocam boşa masraf yapmak istemem zaten 1.5 2 sene sonra sıfır sistem dizecem hangisini alsam karar veremedim pc tam performansta çalışşın yeter

@rowz7 ilk önerdiğim A550BN işinizi görür. Sisteminiz 250W civarı tüketeceği için pek sesli olmayacaktır.

Ya da bütçenin biraz üzerine çıkıp A750GL alabilir (5-6 gün önce Amazon'da 3170 TL gibi bir fiyatı vardı ama bu fiyat da idare eder) ve iki sene sonraki siteminizde de kullanabilirsiniz.

@rowz7 ilk önerdiğim A550BN işinizi görür. Sisteminiz 250W civarı tüketeceği için pek sesli olmayacaktır.

Ya da bütçenin biraz üzerine çıkıp A750GL alabilir (5-6 gün önce Amazon'da 3170 TL gibi bir fiyatı vardı ama bu fiyat da idare eder) ve iki sene sonraki siteminizde de kullanabilirsiniz.

Bunu sipariş etmiştim sistemime fazla dediler iptal ettim aklımda yeni sistem toplarken kullanırım diyodum bu seferde psu eski kalacak dedim en iyisi herşey sıfır toplayalım 2 sene sonra dedim 🙂

@rowz7 fazla olmasının bir zararı yok. Ama siz bilirsiniz tabii.
Öyle de anakart vs eski hepsi aynı zaman alayım dedim bu pc tam yükte normalde kaç w harcar ki 2 tane 14 cm fan var ledli 12 v galiba bide egzoz fan renkli rgb 2x8 ram 2 tane ssd işlemci de stok fanlı psu ne alsam kararsızım hocam bu sisteme göre alıcam artık

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı