400W bile yeterli olur. Şu model de işinizi fazlasıyla görecektir;
MSI MAG A550BN 550W 80 PLUS BRONZE GÜÇ KAYNAGI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
MSI MAG A550BN 550W 80 PLUS BRONZE GÜÇ KAYNAGI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Hocam boşa masraf yapmak istemem zaten 1.5 2 sene sonra sıfır sistem dizecem hangisini alsam karar veremedim pc tam performansta çalışşın yeterBütçeniz içinde pek çok seçenek mevcut;
![]()
High Power Element BR 650W 80+ Bronze Siyah ATX Güç Kaynağı (HP1-M650BR-H12S) - Güç Kaynağı - PC Bileşenleri | Teknobiyotik
High Power Eco 500W 85+ Bronze 3 High Power Element-DD GD 650W 80+ Bronze 54.16A Single Rail Aktif PFC Siyah ATX Güç Kaynağı İleri Seviye DC to DC Dönüştürücü Teknolojisiyle Donatılmış Masaüstü Bilgisayarınız için 650W 80+ Bronze Verimliliğinde İdeal Güç Kaynağı 650W 80+ Bronze Güç...www.teknobiyotik.com
![]()
High Power Elite 750W 80+ Bronze ATX Güç Kaynağı (HP1-N750BR-E12S) | Teknobiyotik
Teknik Özellikler Renk : Siyah Soğutma Sistemi : 12cm Smart Sessiz Fan Aktif PFC : Var Verimlilik Sertifikası : 80 Plus Bronze Max Verimlilik : %88+ Koruma : UVP/OVP/ OPP/SCP/OCP/OTP 12V Kombine Güç Çıkışı : 750W Ürün Kodu : HP1-750BR-E12S High Power HakkındaDünyanın en...www.teknobiyotik.com
![]()
FSP Hydro GSM Lite PRO 650W HGS-650M Hydro GSM Lite PRO serisi 650W 80+ GOLD Yarı tak çıkar kablolu Güç kaynaÄı - inventus
FSP Hydro GSM Lite PRO 650W HGS-650M Hydro GSM Lite PRO serisi 650W 80+ GOLD Yarı tak çıkar kablolu Güç kaynaÄıinventus.com.tr
![]()
High Power Performance GD 800W 80+ Gold Güç Kaynağı (HP1-J800GD-F12S) - Güç Kaynağı - PC Bileşenleri | Teknobiyotik
High Power Performance GD 800W 80+ Gold 66.7A Single Rail Aktif PFC Siyah ATX Güç Kaynağı Masaüstü Bilgisayarınız için 800W 80+ Gold Verimliliğinde İdeal Güç Kaynağı 800W 80+ Gold Güç Kaynağı ile Güç Derdine Son! High Power; Nvidia GeForce RTX 3090, AMD Radeon RX 6900 XT gibi yeni nesil...www.teknobiyotik.com
Bunu sipariş etmiştim sistemime fazla dediler iptal ettim aklımda yeni sistem toplarken kullanırım diyodum bu seferde psu eski kalacak dedim en iyisi herşey sıfır toplayalım 2 sene sonra dedim@rowz7 ilk önerdiğim A550BN işinizi görür. Sisteminiz 250W civarı tüketeceği için pek sesli olmayacaktır.
Ya da bütçenin biraz üzerine çıkıp A750GL alabilir (5-6 gün önce Amazon'da 3170 TL gibi bir fiyatı vardı ama bu fiyat da idare eder) ve iki sene sonraki siteminizde de kullanabilirsiniz.
MSI MAG A750GL PCIE5 750W 80 PLUS GOLD GÜÇ KAYNAĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, MSI MAG A750GL PCIE5 en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
MSI MAG A750GL PCIE5 750W 80 PLUS GOLD GÜÇ KAYNAĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, MSI MAG A750GL PCIE5 en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Öyle de anakart vs eski hepsi aynı zaman alayım dedim bu pc tam yükte normalde kaç w harcar ki 2 tane 14 cm fan var ledli 12 v galiba bide egzoz fan renkli rgb 2x8 ram 2 tane ssd işlemci de stok fanlı psu ne alsam kararsızım hocam bu sisteme göre alıcam artık@rowz7 fazla olmasının bir zararı yok. Ama siz bilirsiniz tabii.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.