R5 5500 OC nasıl yapılır?

EfeeeXxrr

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 5500
RTX 3060
GoodRam 16 GB 3600Mhz
Gamebooster Titan 240mm
B450M-H UD
Gamebooster 600W 80+
Ryzen 5 5500 nasıl güzel bir OC yapabilirim? Maksimum kaç GHz görür?(240mm sıvı soğutma var) Gigabyte B450 mh ud anakart.

Kaç GHz görür bu değişir dostum işlemcinin takoz olup olmamasına bağlı.

Kaç GHz görür bu değişir dostum işlemcinin takoz olup olmamasına bağlı.
Takoz mu derken takoz oldun uygulamayı indirdim yeniden başlat tuşuna bastım yanlışıkla şimdi onarım hazırlanıyor ekranı yedim administrator ile diski tarıyorum…

Overclock öyle yapılabilecek bir şey değil. Ryzen Master indir. En rahat oradan yaparsın. Oradan yapıp BIOS'a değer gir. Forumda bir overclock rehberi var. Arayarak bulabilirsin.

Overclock öyle yapılabilecek bir şey değil. Ryzen Master indir. En rahat oradan yaparsın. Oradan yapıp BIOS'a değer gir. Forumda bir overclock rehberi var. Arayarak bulabilirsin.
Kral pc sıfırlanmıyor yeniden başlata bastım cmt indirip her pc başlatmamda otomatik onarım açılıyor çözümü varmıdır

Kral PC sıfırlanmıyor yeniden başlata bastım CMT indirip her PC başlatmamda otomatik onarım açılıyor çözümü var mıdır?

Doğru diskten boot yaptığına emin ol. Ben çok yaparım bu hatayı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…