CPB'nin nasıl açıldığı hakkında pek bir fikrim yok manuel olarak 4.2 GHz'e çekip internetten yaptığım araştırmayla 1.25 voltaj verdim testleri yaptım stabil çalışıyor şu an.
CPB'nin nasıl açıldığı hakkında pek bir fikrim yok manuel olarak 4.2 GHz'e çekip internetten yaptığım araştırmayla 1.25 voltaj verdim testleri yaptım stabil çalışıyor şu an.
Hocam Oc falan yapmaya gerek yok o işlemci için kendim de kullanıyorum. Cpb ayarı Core Performance Boost olarak geçer Bios'ta Advanced kısmındadır Ai Tweaker sekmesinin altındadır bu ayar Cpu Core Ratio olarak da geçer Auto da bırakın.
Hocam OC falan yapmaya gerek yok o işlemci için kendim de kullanıyorum. CPB ayarı Core Performance Boost olarak geçer BIOS'ta Advanced kısmındadır AI tweaker sekmesinin altındadır bu ayar CPU Core ratio olarak da geçer Auto da bırakın.
Cinebench R23 yükleyip stabilite testi yapın. Hata vermiyorsa sıkıntı yok demektir. Hata verirse arttırın yavaş yavaş stabil değeri bulunca orada bırakırsınız.
Cinebench R23 yükleyip stabilite testi yapın. Hata vermiyorsa sıkıntı yok demektir. Hata verirse arttırın yavaş yavaş stabil değeri bulunca orada bırakırsınız.