Arkadaşlar Prime95 testi ile 120W uzeri guc tuketiyor ve islemci sicakligim 100 derece uzerine cikiyor ve sonra PC kapaniyor, sogutucum yuzunden oldugunu dusunuyorum. Aerocool verkho 2.
CPU-Z stres testinde 75W tuketiyor ve islemci 84 derece.
Single Core skoru 550'den ~610 civarina cikti.
Eger elinde daha iyi sogutucusu olan varsa Prime95 testi yapip stabil oldugunu dogrulayabilir mi?
Baslik nedense degistirilme geregi duyuldu, sorunum 100 derece olmasi degil.
Eger elinizde R5 5500 varsa 1.35v 4.6GHz deneyebilirsiniz, bende YouTube'da bulmustum.
Soğutucu hakkında bir bilgim yok fakat termal macunun ne kadar sürüldüğü ve soğutucunun tam oturup oturmamasına dikkat edin. Bence bir soğutucuyu çıkarıp tekrar takın.
Soğutucu hakkında bir bilgim yok fakat termal macunun ne kadar sürüldüğü ve soğutucunun tam oturup oturmamasına dikkat edin. Bence bir soğutucuyu çıkarıp tekrar takın.
Soğutucu kötü evet. Wraith Prism veya orta kalite bir kule tipi yeterli olacaktır diye düşünüyorum. Termal macunu hatalı sürmüş olma ihtimaliniz de var.
Soğutucu kötü evet. Wraith Prism veya orta kalite bir kule tipi yeterli olacaktır diye düşünüyorum. Termal macunu hatalı sürmüş olma ihtimaliniz de var.
Hatali surulmedi, kac kere sokup taktim. Dedigim anlasilmiyor sanirim, 120watt uzerine cikiyor ve sogutucunun bunu kaldirabildigini dusunmuyorum ben ne de olsa 110TL'ye aldim.
100 derecelere gelene kadar stabil ama sonra sicaklik yuzunden kendini kapatiyor.
Hatali surulmedi, kac kere sokup taktim. Dedigim anlasilmiyor sanirim, 120watt uzerine cikiyor ve sogutucunun bunu kaldirabildigini dusunmuyorum ben ne de olsa 110TL'ye aldim.