R5 5500 RTX 2060 Sistem Açılmıyor

Jastren

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba başta 3400G APU sistem kullanıyordum. RTX 2060 aldım 1 ay önce gayet güzel çalışıyordu sadece darboğaz oluyordu. Ben de işlemciyi satıp Ryzen 5 5500'e geçtim. Ama açılırken başta görüntü gelmiyor ve ekran kartının fanları dönmüyor 3-4 dk bekleyip yeniden başlatınca ekran kartı çalışıyor. Bütün yöntemleri denedim. Yarın ekran kartıyla PSU'yu test edeceğim sizinde fikriniz var ise öğrenmek isterim. İyi forumlar.

Hocam anakart'ınızın BIOS'unu güncellemediyseniz eğer çok normal bir durum.

Eski işlemci takılıyken BIOS'u güncelleyip yeni işlemciler için işlemci desteği kazandırmalıydınız.

Hocam güncelledim her şey okey. Sistem açıldığında strest testi falan da yaptım. Kapanma hata falan olmuyor bir forumda gördüm bir arkadaşta da sorun vardı soğuktan olduğunu söylüyor olabilir mi acaba böyle bir şey?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam güncelledim her şey okey. Sistem açıldığında strest testi falan da yaptım. Kapanma hata falan olmuyor bir forumda gördüm bir arkadaşta da sorun vardı soğuktan olduğunu söylüyor olabilir mi acaba böyle bir şey?

Ben sistem açılmıyor yazdığından BIOS diye düşünmüştüm, ekran kartını test etmende yarar var soğuktan olduğunu düşünmüyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı