Zyix01 Decapat Katılım 6 Şubat 2023 Mesajlar 877 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2023 #21 ErenY dedi: 2. elde kar gütmeyi bekleme. Ölü fiyattan gider hep. O gördüğün sistemlerin de %90'ı satılamıyor. Genişletmek için tıkla... Zaten şuan satma gibi bir planım yok ama satsam kaç eder onu öğrenmek istedim sağol hocam.
ErenY dedi: 2. elde kar gütmeyi bekleme. Ölü fiyattan gider hep. O gördüğün sistemlerin de %90'ı satılamıyor. Genişletmek için tıkla... Zaten şuan satma gibi bir planım yok ama satsam kaç eder onu öğrenmek istedim sağol hocam.
Merdo34 Hectopat Katılım 23 Ekim 2022 Mesajlar 6.866 Makaleler 1 Çözümler 14 Yer İstanbul 3 Nisan 2023 #22 Zyix01 dedi: Ne yazıcaktım hocam?? Kazıklanmışmıyım mı yazmalıydım? Genişletmek için tıkla... Kaç tl eder diye sorarsınız sistemi satıcağınız düşünülür, sizin öğrenmek istediğiniz sistemi iyi fiyata alıp almadığınız. Yanlış mıyım? Zyix01 dedi: ben sistemi 2 hafta önce topladım, sadece kazıklanmışmıyım yoksa normal mi onu sormak istedim Genişletmek için tıkla...
Zyix01 dedi: Ne yazıcaktım hocam?? Kazıklanmışmıyım mı yazmalıydım? Genişletmek için tıkla... Kaç tl eder diye sorarsınız sistemi satıcağınız düşünülür, sizin öğrenmek istediğiniz sistemi iyi fiyata alıp almadığınız. Yanlış mıyım? Zyix01 dedi: ben sistemi 2 hafta önce topladım, sadece kazıklanmışmıyım yoksa normal mi onu sormak istedim Genişletmek için tıkla...
Zyix01 Decapat Katılım 6 Şubat 2023 Mesajlar 877 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2023 #23 Merdo34 dedi: Kaç tl eder diye sorarsınız sistemi satıcağınız düşünülür, sizin öğrenmek istediğiniz sistemi iyi fiyata alıp almadığınız. Yanlış mıyım? Genişletmek için tıkla... Doğru hocam düzeltmeniz için teşekkür ederim.
Merdo34 dedi: Kaç tl eder diye sorarsınız sistemi satıcağınız düşünülür, sizin öğrenmek istediğiniz sistemi iyi fiyata alıp almadığınız. Yanlış mıyım? Genişletmek için tıkla... Doğru hocam düzeltmeniz için teşekkür ederim.