Yakio Picopat Katılım 20 Nisan 2025 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 22:08 #21 DunkelKlang dedi: Bunu alacağınıza, konuda dediğiniz sistemi alın daha iyi. RX 580 ekran kartı çok eski bir kart ve ikinci elden çok uygun fiyata bulursunuz. Genişletmek için tıkla... Bana da öyle geldi de bu fiyat aralığında uyumlu DDR4 sistem çok ya da aşırı pahalı. Hiç değmez gibi.
DunkelKlang dedi: Bunu alacağınıza, konuda dediğiniz sistemi alın daha iyi. RX 580 ekran kartı çok eski bir kart ve ikinci elden çok uygun fiyata bulursunuz. Genişletmek için tıkla... Bana da öyle geldi de bu fiyat aralığında uyumlu DDR4 sistem çok ya da aşırı pahalı. Hiç değmez gibi.
DunkelKlang Zeptopat Katılım 2 Aralık 2025 Mesajlar 73 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 22:11 #22 Uzun süredir piyasasına hakim değilim, bu yüzden net öneri yapamıyorum da konusunu açarsanız daha iyi öneri yapılacağını düşünüyorum.
Uzun süredir piyasasına hakim değilim, bu yüzden net öneri yapamıyorum da konusunu açarsanız daha iyi öneri yapılacağını düşünüyorum.