Merhaba sistem aniden kapanıyor kapandıktan genelde bir 12-14 saat kadar kullanabiliyorum ardından tekrar kapanıyor ekran kartı 72 derecelerde 2-3 saatlik kullanımım oldu herhangi bir kapanma yok işlemciyi vs. teste soktum PSU hariç işlemcidede sıkıntı çıkmadı kapanmadı PSU'nun markası kalitesiz biraz araştırdım eğer sorun net PSU'dan ise değiştireceğim yardımlarınızı önerilerinizi bekliyorum.
PSU markası: Hiper PS-50 500W herhangi bir sertifikası yok 500TL gibi bir fiyatı var:
Merhaba sistem aniden kapanıyor kapandıktan genelde bir 12-14 saat kadar kullanabiliyorum ardından tekrar kapanıyor ekran kartı 72 derecelerde 2-3 saatlik kullanımım oldu herhangi bir kapanma yok işlemciyi vs. teste soktum PSU hariç işlemcidede sıkıntı çıkmadı kapanmadı PSU'nun markası kalitesiz biraz araştırdım eğer sorun net PSU'dan ise değiştireceğim yardımlarınızı önerilerinizi bekliyorum.
PSU markası: Hiper PS-50 500W herhangi bir sertifikası yok 500TL gibi bir fiyatı var:
PSU değiştirmenizi öneririm zaten RTX2060 s için minimum gereksinim 500W üstüne bir de (yanlış anlamayın lütfen) PSU C4 olunca kendini yük altında kapatıyor olabilir.
Aynı sorun bende de mevcut Ryzen 5 5600G ve 2X RX580 var sistemimde PSU olarak Cooler Master 850W Gold ve Cooler Master Masterliquid soğutucu ile kullanıyorum overclock işleminde işlemcime 1.40v altı verince sistem bazen kapanıyor sebebi nedir? Normalde 1.4v yüksek bir voltaj değil mi zaten?
Cooler Master V650 SFX Gold Full Modular 650W 80+ Gold PSU en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!