T taha1613 Decapat Katılım 22 Ekim 2022 Mesajlar 155 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2023 #1 Merhaba sistemim: RTX 2060 Super 6 GB. Ryzen 5 5500. 16 GB RAM. Bu sistemle NFS Unbound yüksek ayarlarda oynayabilir miyim takılmadan?
Merhaba sistemim: RTX 2060 Super 6 GB. Ryzen 5 5500. 16 GB RAM. Bu sistemle NFS Unbound yüksek ayarlarda oynayabilir miyim takılmadan?
KS KS T taha1613 Decapat Katılım 22 Ekim 2022 Mesajlar 155 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2023 #11 Lisser dedi: Yani 60FPS oynatır diye düşünüyorum deneyimlemek lazım. En kötü bir tık düşürürsünüz grafikleri. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam bu arada size de sorayım Steam'deki toplu indirimden haberdarsınızdır yüksek ihtimalle sizce alınır mı? Artı 0 Eksi
Lisser dedi: Yani 60FPS oynatır diye düşünüyorum deneyimlemek lazım. En kötü bir tık düşürürsünüz grafikleri. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam bu arada size de sorayım Steam'deki toplu indirimden haberdarsınızdır yüksek ihtimalle sizce alınır mı?
Lisser Hectopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 2.486 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2023 #12 taha1613 dedi: Teşekkürler hocam bu arada size de sorayım Steam'deki toplu indirimden haberdarsınızdır yüksek ihtimalle sizce alınır mı? Genişletmek için tıkla... Sırf Unbound için bile alırdım, visual efektleri çok hoşuma gitti benim çoğu kişi sevmese de. Rahatlıkla alırdım da kartımda para yok şuan, öneririm. Artı 0 Eksi
taha1613 dedi: Teşekkürler hocam bu arada size de sorayım Steam'deki toplu indirimden haberdarsınızdır yüksek ihtimalle sizce alınır mı? Genişletmek için tıkla... Sırf Unbound için bile alırdım, visual efektleri çok hoşuma gitti benim çoğu kişi sevmese de. Rahatlıkla alırdım da kartımda para yok şuan, öneririm.
KS KS T taha1613 Decapat Katılım 22 Ekim 2022 Mesajlar 155 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2023 #13 Lisser dedi: Sırf unbound için bile alırdım, Visual efektleri çok hoşuma gitti benim çoğu kişi sevmese de. Rahatlıkla alırdım da kartımda para yok şu an, öneririm. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam yardımınız için. Artı 0 Eksi
Lisser dedi: Sırf unbound için bile alırdım, Visual efektleri çok hoşuma gitti benim çoğu kişi sevmese de. Rahatlıkla alırdım da kartımda para yok şu an, öneririm. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam yardımınız için.