R5 5500 RTX 3060 sistem kendi kendine kapanıyor

Managata

Femtopat
Daha fazla  
RAM
16 GB ram
İşlemci
Amd Ryzen 5 5500
Merhaba 2 ay once bir hazir sistem aldim Hepsiburada uzerinden sistem ozelliklerim AMD Ryzen 5 5500 RTX3060 16 GB RAM 512 GB SATA SSD.

Bilgisayarı surekli kendi kendine kapaniyor. İslemci sıcaklığı, ekran karti sıcaklığım hep normal internet üzerinden araştırdım PSU da sıkıntı olabilir yazıyordu.

Ne zaman kapanacagi belli olmuyor mesela 1.16.5 modlu Minecraft açtığım an kapaniyor.

OCCT üzerinden PSU stress testine sokar mısınız?
PSU Markası nedir?

Sorun işlemci ısınmasında da olabilir, minecraft girerken çok fazla cpu harcıyor.

Merhaba 2 ay once bir hazir sistem aldim Hepsiburada uzerinden sistem ozelliklerim AMD Ryzen 5 5500 RTX3060 16 GB RAM 512 GB SATA SSD.

Bilgisayarı surekli kendi kendine kapaniyor. İslemci sıcaklığı, ekran karti sıcaklığım hep normal internet üzerinden araştırdım PSU da sıkıntı olabilir yazıyordu.

Ne zaman kapanacagi belli olmuyor mesela 1.16.5 modlu Minecraft açtığım an kapaniyor.

Soğutucuyu kontrol et tam oturmamış olabilir.

Soğutucuyu kontrol et tam oturmamış olabilir.
Reis baktım iyi oturmuş ama psu da sorun var heraldd

PSU kaç W ve markası
Bilmiyorum hazır sistem kutusu falan gelmedi

PSU Markası nedir?

Sorun işlemci ısınmasında da olabilir, minecraft girerken çok fazla cpu harcıyor.
Şuan evde değilim sonra bakarım teşekkür ederim

PSU kaç W ve markası nedir?
Bilmiyorum hazır sistem kutular gelmedi

PSU Markası nedir?

Testi yaptım şuan pc yi açıyorum o şifreyi girme yerinde kapaniyor geri

PSU Markası nedir?

Ve bios ekranında kapanmıyor

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı