R5 5500 - RTX 3060 sisteme 12-13 bin TL yukseltme onerisi

Cleas

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, şu an elimde olan sisteme 12-13 bin TL civarında bir yükseltme yapacagım fakat ne yapmak istedigime karar veremedim.
Şu anki sistemimin özelliklerini eke bırakıyorum. Çogunlukla MMO oyunlar oynayan birisiyim, ya ekran kartımı satıp üzerine belirttigim miktarı ekleyip 7800XT alacagım ya da DDR5 anakart, işlemci ve RAM alacagım. Sizce bu belirttigim para ile benim sistemime en iyi upgrade nasıl yapılır?

Direkt sistemi satip ustune ekleyip DDR5 sisteme gecmenizi oneririm. Hem otomatik olarak her seyi guncellemis olursunuz.

İşlemciye bir yükseltme yapabilirsin aslında çünkü 7800 xt alırsan bu sefer 5500 onu besleyemeyecek. MMO oyunlarda işlemcilerin önemi de büyük. RTX 3060 şimdilik gpu olarak ihtiyacını karşılar bence 7500f ve yeni anakarta geçiş yapabilirsin.

Direkt sistemi satip ustune ekleyip DDR5 sisteme gecmenizi oneririm. Hem otomatik olarak her seyi guncellemis olursunuz.

Bütçem 13 bin TL, kendi sistemimi Max 13'e satarsam eger sitelerden baktıgım kadarıyla kendi sistemimle aynı sistemler geliyor bu fiyata.

DDR5 sistemlerden pek anlamıyorum, 13 bin TL'lik bir liste yapabilir misin rica etsem? Zaten star citizen oyununda RAM'lerim ve işlemcim aglıyor.

Çok teşekkür ederim, bir de aklımda şu var ne kadar mantıklı olur bilmiyorum ama bir bahsedeyim. Monitörüm 2K benim, ekran kartı olarak 7800XT alıp işlemciyide 5600 yaparsam 2K da sıkıntı yaşar mıyım sence? (MMO'lar da önbellek önemli oldugu için 5600 daha iyi performans verir galiba)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…