R5 5500 RTX 3060 sisteme Windows 10 vs Windows 11

Baybarss

Kilopat
Daha fazla  
Sistemim:
  • İşlemci: Ryzen 5 5500
  • RAM: Goodram IRDM Pro 16 GB(2x8) Deep Black 3600MHz CL18 DDR4.
  • Anakart: MSI B450M-A Pro Max II 4133MHz.
  • Ekran kartı: MSI GeForce RTX 3060 Ventus 2X 8g OC 8 GB GDDR6 128 bit.
  • SSD: Crucial 2TB gen3 M.2 SSD.

11 kurabilirsin bence de ama neden böyle bir soru sordun yani sistem özellikleri zaten karşılıyor anlamadim niye sordun Microsoft'tan baktınmı sistem gereksinimlerine?

Başlığa yazmıştım ama editlenmiş. Oyun FPS performansı için sordum.

Başlığa yazmıştım ama editlenmiş. Oyun FPS performansı için sordum.

Benim işlemcim resmi olarak desteklememesine rağmen Windows 11'de Windows 10'a göre daha iyi FPS ve daha stabil FPS değerleri aldım.

Önerim format atarak geçmeniz olacaktır yükseltme ile geçişlerde sıkıntı çıkabiliyor (Sistemde yavaşlık performans ve oyunlarda FPS düşüklüğü vb.)

Teşekkür ederim neden bu soruyu sordum dersen eğer daha önce eski bilgisayarımda RD2 oynarken yaklaşık 45 50 FPS alıyordum sonra Windows 11'e geçtim bir deneyeyim diye 25 FPS aldım. Kasam Windows 11 desteklemiyordu bypass ile kurdum. Herhalde desteklemiyordur diye bu kadar düşük değerler aldım diye düşündüm ya da Windows 11 çok fazla sistem tüketiyor diye kararsız kaldım.

Windows 10 ile 11 arasında RAM kullanımı arasından bir fark yok sadece bir süre sonra otomatik olarak arka planda etkin olan Copilot sorunu var onu da Görev Yöneticisi'nden kapatırsınız.

23H2 sürümü gayet stabil bir sürümdür geçmenizi öneririm umarım bir sorun yaşamazsınız güncel sistemlerde bir sorun çıkarmıyor AMD Ekran kartları ve işlemciler Windows 11'de sorunlu çalışıyor diyorlar ama bir sorun olacağını sanmıyorum isterseniz şansınızı tekrardan bir deneyin Bypass yapmadan kurulum yapmanızı öneririm.

Çok teşekkür ederim cevap için.

Hocam bende copilot gözükmüyor görev yöneticisinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…