R5 5500 RTX 3060 Ti sistem nasıldır?

V4LHALLA

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, kendimce bir kasa topladım fiyatı yaklaşık 14K sizce iyi mi kötü mü?
İşlemci = Ryzen 5 5600 ve işlemci kısmında şöyle bir uyarı var sizce bu bir sorun mu?

Sistemde kullanılan işlemci, RAM, depolama birimleri tray ve bulk modellerdir (çoklu paketlerde gelmekte olup, tekli olarak kutusu bulunmamaktadır. Hiçbir özellik farkı bulunmamaktadır). Tray/bulk işlemcilerde stok fan bulunmadığı için kullanılacak fan değişiklik gösterebilir. Soğutucu satın alınmadığı durumda stok soğutucusuna denk ya da daha iyi fan kullanılmaktadır. Diğer tüm sistem bileşenleri gibi minimum 2 yıl garantisi bulunmaktadır.

Dosya Ekleri

• kasa.png
    282,7 KB · Görüntüleme: 49
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar, kendimce bir kasa topladım fiyatı yaklaşık 14K sizce iyi mi kötü mü?
İşlemci = Ryzen 5 5600 ve işlemci kısmında şöyle bir uyarı var sizce bu bir sorun mu?
Sadece bu kısma cevap veriyorum Ryzen 5 5500 yerine 5600 yada 5600x ile özelleştirilebiliyor ise alabilirsiniz.

Sadece bu kısma cevap veriyorum Ryzen 5 5500 yerine 5600 yada 5600x ile özelleştirilebiliyor ise alabilirsiniz.
Vereceğiniz 1000-1500 tlye değer.

Bunu alın hocam.

PSU problem olabilir belki onun dışında sıkıntı yok. 14.000 TL 3060Ti bir sistem için iyi bir fiyat. 6700XT dengi sayılabilecek bir kart.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…