bugraatak24 Femtopat Katılım 13 Temmuz 2023 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2024 #11 artikkulanmiyorum dedi: Daha dün aldım mükemmel bu. RAM'ini 5600 seçip alırsan daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... DÜŞÜREYİM Mİ YANİ
artikkulanmiyorum dedi: Daha dün aldım mükemmel bu. RAM'ini 5600 seçip alırsan daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... DÜŞÜREYİM Mİ YANİ
5 517298 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Ocak 2022 Mesajlar 18.749 Çözümler 79 5 Mart 2024 #12 artikkulanmiyorum dedi: MHZ bazlı Genişletmek için tıkla... Gereksiz.
bugraatak24 Femtopat Katılım 13 Temmuz 2023 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2024 #13 517298 dedi: Gereksiz. Genişletmek için tıkla... dostum ekran kartında pek bilmediğimden marka takıntım var msı asus vs. onun dısında cok gordugum palit galax gibi markaları tavsıye eder mısın ?
517298 dedi: Gereksiz. Genişletmek için tıkla... dostum ekran kartında pek bilmediğimden marka takıntım var msı asus vs. onun dısında cok gordugum palit galax gibi markaları tavsıye eder mısın ?
5 517298 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Ocak 2022 Mesajlar 18.749 Çözümler 79 5 Mart 2024 #14 bugraatak24 dedi: dostum ekran kartında pek bilmediğimden marka takıntım var msı asus vs. onun dısında cok gordugum palit galax gibi markaları tavsıye eder mısın ? Genişletmek için tıkla... Markalar arasında fark yok. MSI ne ise galax da o.
bugraatak24 dedi: dostum ekran kartında pek bilmediğimden marka takıntım var msı asus vs. onun dısında cok gordugum palit galax gibi markaları tavsıye eder mısın ? Genişletmek için tıkla... Markalar arasında fark yok. MSI ne ise galax da o.
Bumblebeeee Decapat Katılım 2 Şubat 2023 Mesajlar 355 Çözümler 4 Yer Chakraz Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2024 #15 bugraatak24 dedi: Dostum ekran kartında pek bilmediğimden marka takıntım var MSI ASUS vs. onun dısında cok gordugum Palit Galax gibi markaları tavsıye eder mısın? Genişletmek için tıkla... Ben Galax kullanıyorum bir fark olmuyor Galax hem yurt dışında bayağı bir bilindik marka alabilirsiniz.
bugraatak24 dedi: Dostum ekran kartında pek bilmediğimden marka takıntım var MSI ASUS vs. onun dısında cok gordugum Palit Galax gibi markaları tavsıye eder mısın? Genişletmek için tıkla... Ben Galax kullanıyorum bir fark olmuyor Galax hem yurt dışında bayağı bir bilindik marka alabilirsiniz.