R5 5500 RX 580 sistem alınır mı?

YusufEfeilhan71

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar herkese merhaba, elimde 10 bin TL bütçem var bilgisayarımı topladım sadece kasa değiştimek istedim Trendyol'da şöyle bir kasa buldum özelliklerini sayayım;
Ryzen 5 5500.
16 GB RAM DDR4.
500 GB SSD.
RX 580 4 GB.
Hazır kasa fiyatı ise 10 bin TL sizce bu fiyata iyi değil mi kullanım amacım ara sıra Valorant CS:GO oynamak için.

Yapabilirsen R5 5600 RX 6600 al.

Arkadaşlar herkese merhaba, elimde 10 bin TL bütçem var bilgisayarımı topladım sadece kasa değiştimek istedim Trendyol'da şöyle bir kasa buldum özelliklerini sayayım;
Ryzen 5 5500.
16 GB RAM DDR4.
500 GB SSD.
RX 580 4 GB.
Hazır kasa fiyatı ise 10 bin TL sizce bu fiyata iyi değil mi kullanım amacım ara sıra Valorant CS:GO oynamak için.
İyi değil. 10 bin TL'ye kazık. Parça ikinci el ya da sorunlu üretim. RX 580'den bahsediyorum.

Peki hocam önermiş olduğunuz bu sistem tarzlarında fiyatı çok kasmayacak bir hazır sistem tavsiyeniz var mı?

Pahalı gelebilir ama 10k ya alacağın sistemden hayır gelmez. Ya kasası olmaz ya PSU düşük olur. Bazı parçalar 2. el olur yani sıkıntılı bir iş.

İtopya mağazasına gidip alman lazım.

Pahalı gelebilir ama 10k ya alacağın sistemden hayır gelmez. Ya kasası olmaz ya PSU düşük olur. Bazı parçalar 2. el olur yani sıkıntılı bir iş.
Stok yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı