Mevcut PSU'm yeterli gücü vermediği için ve kapanma sorunları yaşadığım için yeni PSU almak zorundayım. Şu anki PSU'm 500W Hadron ATX. Fiyatı uçuk olmayan, beni yıllarca götürebilecek PSU önerilerini bekliyorum. Sistemim:
Ryzen 5 5500 (5. nesil) 12çekirdekli 3.60 GHz işlemci.
- MSI RX 580 GDDR5 256 bit 8 GB harici (4 GB paylaşımlı) toplam 12 GB ekran kartı.
1. Kapanma sebebi psu'nuzun yetersiz güç vermesinden değil, stabil akım vermemesinden kapanıyor.
2. MSI MAG A550BN 550W Kalite olarak çok iyi bir psudur. Bütçeniz yeter ise almanızı öneririm.
1. Kapanma sebebi PSU'nuzun yetersiz güç vermesinden değil, stabil akım vermemesinden kapanıyor.
2. MSI MAG A550BN 550W Kalite olarak çok iyi bir psudur. Bütçeniz yeter ise almanızı öneririm.
Bir başka konuda bunu önerdiler hocam 550W az değil midir? Acaba Hadron ATX tam 500W vermediği için mi az geliyor benim PC'ye? RX580e önerilen güç 500W çünkü ben 550W az gelir diye tahmin ettim ama stabil akım konusunda pek bir bilgim yok.
1. kapanma sebebi PSU'nuzun yetersiz güç vermesinden değil, stabil akım vermemesinden kapanıyor.
2. MSI MAG A550BN 550W kalite olarak çok iyi bir psudur. Bütçeniz yeter ise almanızı öneririm.
Sistemi ne sen sor ne ben söyleyeyim.
Monitör: MSİ G274 QPF QD
Kulaklık: HyperX Alpha Wireless
Mouse: ASUS ROG GLADIUS III AimPoint
Klavye: Z11
Telefon: S20FE
GamePad: GC30 V2
Bir başka konuda bunu önerdiler hocam 550W az değil midir? Acaba Hadron ATX tam 500W vermediği için mi az geliyor benim PC'ye? RX580e önerilen güç 500W çünkü ben 550W az gelir diye tahmin ettim ama stabil akım konusunda pek bir bilgim yok.
Fiyat uygunmuş hocam. Anlamadığım şey neden herkes bununla aynı fiyatta olan MSI MAG 550W öneriyor? MSI'ın PSU'ları fazla mı kaliteli oluyor? Sıkıntı yaşamak istemiyorum hangisi kaliteliyse onu alayım.