Yapılması Gereken BIOS ayarları: AMD işlemcili cihazlar için kurulumdan önce yapılması gereken BIOS ayarları: Not: İlk olarak BIOS'un varsayılan ayarlara dönmesi için "Optimize Defaults" yapılması gerekir. Fast Boot= Disable Secure Boot= Disable Serial/COM Port= Disable Parallel Port= Disable...
Öncelikle HDD ile sistemi kullanman çok zor, Win bile kullanılmıyor doğru düzgün
Ayrıca farklı bir GPU edinme şansın var mı ? Öneride bulabiliriz. Sistemde ki GPU sıkıntı biraz.
Öncelikle HDD ile sistemi kullanman çok zor, Win bile kullanılmıyor doğru düzgün
Ayrıca farklı bir GPU edinme şansın var mı? Öneride bulabiliriz. Sistemde ki GPU sıkıntı biraz.
Hocam konuya sizi bekliyordum ne yalan söyleyeyim hoş geldiniz Forumdaki hackintosh uyumlu kartlar konusundan da baktım benim GPU zaten desteklemiyormuş RX 6600 almayı düşünüyorum ne diyorsunuz bu karta? Disk olarak da yanına şöyle bir 512 GB temizinden SSD almayı düşünüyorum ama orada hangi modeli almam gerektiğini açıkçası tam bilemedim Dual boot ile Mac kurma amacım var bu işler için güzel bir SSD tavsiyeniz var mıdır?
Destekleyecek şekilde bulabildiğim 6400'den güçlü en uygun kart 6600 olduğundan ona yönelmek istedim hocam. SSD tarafında ise bütçem 1000-1500 TL civarında
Kioxia 500GB Exceria Serisi NVMe M.2 SSD fiyatı, teknik özellikleri, modelleri,500GB Exceria Serisi NVMe M.2 SSD en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
www.vatanbilgisayar.com
Bunu buldum işimi görür mü bilmiyorum sıkıntı çıkarır mı acaba Hackintosh için
Bu rehber herhangi bir macOS ve Windows 8+ tüm sistem için geçerlidir. Öncelikle emektar sistemim: Intel Core i5 4200U 8 GB RAM 500 GB 5400 RPM HDD😁 Dual boot için mümkünse ilk olarak macOS, sonra Windows kurulumu öneriyorum. Bu sisteme Montery kurulumu yaptım. Tek tek aşama aşama...