R5 5500 RX 6600 CS 2'de %50-60 kaynak kullanımı

Makaleler
2
Bilgisayar özelliklerim aşağıda. Neden kendini zorlayıp da 144 FPS'i sabit vermiyor ve hep %50 %60 arasında kullanıyor kendisini? Oyuna bayağıdır girmiyordum. Geçenlerde girdim böyleydi. Şimdi oynamak istiyorum ama oynayamıyorum. Ekran takılıyor gibi geliyor. Ping var bir de sanırım o konuda yapabileceğim bir şey yok.
AMD Ryzen 5 5500
ASUS Dual RX6600 8 GB
Corsair 16 GB 3200 MHz RAM.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sanki farklı bir sorun var gibi. Oraya en iyi işlemciyi takıp ekran kartı %99 kullandırılsa bile 120 FPS zor alırsın şu verilerden yola çıkarsam, ki RX 6600 özelinde düşük bir FPS bu.

Halbuki %70 kullanımda 200+ FPS çizebilen bir kart bu.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Sanki farklı bir sorun var gibi. Oraya en iyi işlemciyi takıp ekran kartı %99 kullandırılsa bile 120 FPS zor alırsın şu verilerden yola çıkarsam, ki RX 6600 özelinde düşük bir FPS bu.

Halbuki %70 kullanımda 200+ FPS çizebilen bir kart bu.

Hocam kafayı yemek üzereyim. Sonunda iyi bir sisteme sahip oldum oyun isteğim geri geldi dedim. Oyun oynayamıyorum. Sistemde drop yiyip duruyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı