R5 5500 RX 6600 sistem için bileşen önerisi

MashroomWar

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, konuya gireceğim benim şu an kullandığım sistem;
Gigabyte B450M S2H.
XFX RX 6600.
Ryzen 5 5500.
XPG 8+8 16 GB 3200MHz.
James Donkey 120GB SSD.
WD blue 1 TB HDD.
Gamepower mythril 550W PSU Bronze.

Bilgisayarı 2020'de almıştım ekran kartı ve işlemci o zamanlar farklıydı RX 570 ve Ryzen 5 2600 vardı. Fakat kasa ve anakart ile ilgili birkaç sorun olunca bende değiştirmeye karar verdim. Anakart, PSU, kasa ve SSD önerisi istiyorum bende. Bu sistem için hangileri en iyisi olur?

Not: (bu yazdığım parçaları değiştirmek zor mu?)

Son düzenleyen: Moderatör:
SSD'yi degistirsen iyi olur zorunlu demiyorum ama kullanim deneyimin icin degisse iyi olur.

Butun bu degisiklikler icin butcen ne kadar?

Anakarti degismene gerek yok S2H fena degil kullanilabilir, AM4'e artik anakart masrafi yapmak gereksiz cok giris seviye bir anakart kullanmadigin surece.

Son düzenleme:
Merhaba, konuya gireceğim benim şu an kullandığım sistem;
Gigabyte B450M S2H.
XFX RX 6600.
Ryzen 5 5500.
XPG 8+8 16 GB 3200MHz.
James Donkey 120GB SSD.
WD blue 1 TB HDD.
Gamepower mythril 550W PSU Bronze.

Bilgisayarı 2020'de almıştım ekran kartı ve işlemci o zamanlar farklıydı RX 570 ve Ryzen 5 2600 vardı. Fakat kasa ve anakart ile ilgili birkaç sorun olunca bende değiştirmeye karar verdim. Anakart, PSU, kasa ve SSD önerisi istiyorum bende. Bu sistem için hangileri en iyisi olur?

Not: (bu yazdığım parçaları değiştirmek zor mu?)

Sistem güzel AM5 çıkmasaydı R5 5600 veya daha yüksek bir şey al derdim ama gerek yok.

SSD'yi degistirsen iyi olur zorunlu demiyorum ama kullanim deneyimin icin degisse iyi olur.

Butun bu degisiklikler icin bütçen ne kadar?

Anakarti degismene gerek yok S2H fena degil cunku kullanilabilir, AM4'e artik anakart masrafi yapmak gereksiz cok giris seviye bir anakart kullanmadigin surece.

Anakartı değişmemin nedeni ses entegresinin bozulması kasanın ön ve arka jak girişleri çalışmıyor maalesef o yüzden kasa ve anakart öncelikli değişmem lazım.

Butun bu degisiklikler icin butcen ne kadar?

Anakarti degismene gerek yok S2H fena degil cunku kullanilabilir, AM4'e artik anakart masrafi yapmak gereksiz cok giris seviye bir anakart kullanmadigin surece.
anakart,ssd,kasa için ortalama 4k bütçe var

İsteğe göre 500 GB ya da 1 TB.
Anakartı değişmemin nedeni ses entegresinin bozulması kasanın ön ve arka jak girişleri çalışmıyor maalesef o yüzden kasa ve anakart öncelikli değişmem lazım.
İlla anakart ve kasa istiyorsan;

Ama eğer anakartımın ses sorunu düzelirse anakartı ve kasayı çıkarırım.

İsteğe göre 500 GB ya da 1 TB.

İlla anakart ve kasa istiyorsan;
bilgisayarcılar anakart sorununu düzeltebilirmi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı