DarkMorgue Femtopat Katılım 6 Mayıs 2023 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2023 #11 EmirElÇapo dedi: Yok hala aynı (kafaya takmadım sonra yaparım diye) Genişletmek için tıkla... Servise vermeyi düşünüyorum kafayı ben baya bi taktım hiçbir şekilde düzelmiyor
EmirElÇapo dedi: Yok hala aynı (kafaya takmadım sonra yaparım diye) Genişletmek için tıkla... Servise vermeyi düşünüyorum kafayı ben baya bi taktım hiçbir şekilde düzelmiyor
EmirElÇapo Decapat Katılım 17 Kasım 2022 Mesajlar 153 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2023 #12 DarkMorgue dedi: Servise vermeyi düşünüyorum kafayı ben bayağı bir taktım hiçbir şekilde düzelmiyor Genişletmek için tıkla... İyi yaparsınız
DarkMorgue dedi: Servise vermeyi düşünüyorum kafayı ben bayağı bir taktım hiçbir şekilde düzelmiyor Genişletmek için tıkla... İyi yaparsınız
E Eylon Zeptopat Katılım 14 Şubat 2024 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Diğer 17 Şubat 2024 #13 Bende de benzer bir sorun var bununla ilgili forum açtım hatta valorant vb oyunlarda Rx6600 performans göstermiyor drop yiyor pc
Bende de benzer bir sorun var bununla ilgili forum açtım hatta valorant vb oyunlarda Rx6600 performans göstermiyor drop yiyor pc