celalfe Hectopat Katılım 21 Temmuz 2022 Mesajlar 628 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2023 #11 Oguzkaan1 dedi: Öyle bir şey yaşayacağını sanmıyorum kral için rahat olsun Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam oldu ki yaşadım ne yapayım?
Oguzkaan1 dedi: Öyle bir şey yaşayacağını sanmıyorum kral için rahat olsun Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam oldu ki yaşadım ne yapayım?
Oguzkaan1 Decapat Katılım 28 Aralık 2022 Mesajlar 70 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2023 #12 Kankam rahat ol yaşamazsın sistemin günümüz için yeterli God Of War tarzı bişey oynamıyorsun sonuçta Valorant dan bahsediyoruz.
Kankam rahat ol yaşamazsın sistemin günümüz için yeterli God Of War tarzı bişey oynamıyorsun sonuçta Valorant dan bahsediyoruz.
celalfe Hectopat Katılım 21 Temmuz 2022 Mesajlar 628 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2023 #13 Oguzkaan1 dedi: Kankam rahat ol yaşamazsın sistemin günümüz için yeterli God Of War tarzı bişey oynamıyorsun sonuçta Valorant dan bahsediyoruz. Genişletmek için tıkla... Hocam ama bir çok kişi 300 400 alırken 100 fps almaya başlamış valorant da
Oguzkaan1 dedi: Kankam rahat ol yaşamazsın sistemin günümüz için yeterli God Of War tarzı bişey oynamıyorsun sonuçta Valorant dan bahsediyoruz. Genişletmek için tıkla... Hocam ama bir çok kişi 300 400 alırken 100 fps almaya başlamış valorant da
Merdo34 Hectopat Katılım 23 Ekim 2022 Mesajlar 6.866 Makaleler 1 Çözümler 14 Yer İstanbul 31 Ocak 2023 #14 Oguzkaan1 dedi: Kankam rahat ol yaşamazsın sistemin günümüz için yeterli God Of War tarzı bişey oynamıyorsun sonuçta Valorant dan bahsediyoruz. Genişletmek için tıkla... God Of War da yüksek ayarlarda 60+ oynatır zaten bu sistem.
Oguzkaan1 dedi: Kankam rahat ol yaşamazsın sistemin günümüz için yeterli God Of War tarzı bişey oynamıyorsun sonuçta Valorant dan bahsediyoruz. Genişletmek için tıkla... God Of War da yüksek ayarlarda 60+ oynatır zaten bu sistem.
Oguzkaan1 Decapat Katılım 28 Aralık 2022 Mesajlar 70 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2023 #15 Merdo34 dedi: God Of War da yüksek ayarlarda 60+ oynatır zaten bu sistem. Genişletmek için tıkla... Oynatır canım illa oynatır hani sorduğu soru valorant için ya ondan öyle dedim hocam <3
Merdo34 dedi: God Of War da yüksek ayarlarda 60+ oynatır zaten bu sistem. Genişletmek için tıkla... Oynatır canım illa oynatır hani sorduğu soru valorant için ya ondan öyle dedim hocam <3