Phreak Hectopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 609 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2023 #11 pc arayışı içinde dedi: Ama her 2 side iyi olmasına rağmen neden 300 ve üstü FPS alamıyorum. Genişletmek için tıkla... İşlemci ağırlıklı bir oyun olduğu için olabilir bence bu kadar takmayın diğer oyunlarda test edin bir de RDR2 gibi ağır oyunlarda.
pc arayışı içinde dedi: Ama her 2 side iyi olmasına rağmen neden 300 ve üstü FPS alamıyorum. Genişletmek için tıkla... İşlemci ağırlıklı bir oyun olduğu için olabilir bence bu kadar takmayın diğer oyunlarda test edin bir de RDR2 gibi ağır oyunlarda.
T the Prodigy Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Temmuz 2022 Mesajlar 15.772 Makaleler 3 Çözümler 153 Yer Çanakkale 7 Şubat 2023 #12 pc arayışı içinde dedi: Ama her 2 side iyi olmasına rağmen neden 300 ve üstü FPS alamıyorum. Genişletmek için tıkla... Monitör kaç hz?
pc arayışı içinde dedi: Ama her 2 side iyi olmasına rağmen neden 300 ve üstü FPS alamıyorum. Genişletmek için tıkla... Monitör kaç hz?
P pc arayışı içinde Decapat Katılım 11 Aralık 2022 Mesajlar 880 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Diğer 7 Şubat 2023 #13 Phreak dedi: İşlemci ağırlıklı bir oyun olduğu için olabilir bence bu kadar takmayın diğer oyunlarda test edin bir de RDR2 gibi ağır oyunlarda. Genişletmek için tıkla... Hocam oynamıyorum. the Prodigy dedi: Monitör kaç Hz? Genişletmek için tıkla... 165.
Phreak dedi: İşlemci ağırlıklı bir oyun olduğu için olabilir bence bu kadar takmayın diğer oyunlarda test edin bir de RDR2 gibi ağır oyunlarda. Genişletmek için tıkla... Hocam oynamıyorum. the Prodigy dedi: Monitör kaç Hz? Genişletmek için tıkla... 165.
Phreak Hectopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 609 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2023 #14 pc arayışı içinde dedi: Hocam oynamıyorum. 165. Genişletmek için tıkla... O zaman test edebileceğiniz başka bir şey yok hocam.
pc arayışı içinde dedi: Hocam oynamıyorum. 165. Genişletmek için tıkla... O zaman test edebileceğiniz başka bir şey yok hocam.
P pc arayışı içinde Decapat Katılım 11 Aralık 2022 Mesajlar 880 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Diğer 7 Şubat 2023 #15 Phreak dedi: İşlemci ağırlıklı bir oyun olduğu için olabilir bence bu kadar takmayın diğer oyunlarda test edin bir de RDR2 gibi ağır oyunlarda. Genişletmek için tıkla... Hocam ve de oyunun verdiği ayarlarda da hangi ayarları değiştirsem 300 artı FPS alırım.
Phreak dedi: İşlemci ağırlıklı bir oyun olduğu için olabilir bence bu kadar takmayın diğer oyunlarda test edin bir de RDR2 gibi ağır oyunlarda. Genişletmek için tıkla... Hocam ve de oyunun verdiği ayarlarda da hangi ayarları değiştirsem 300 artı FPS alırım.
T the Prodigy Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Temmuz 2022 Mesajlar 15.772 Makaleler 3 Çözümler 153 Yer Çanakkale 7 Şubat 2023 #16 pc arayışı içinde dedi: Hocam ve de oyunun verdiği ayarlarda da hangi ayarları değiştirsem 300 artı FPS alırım. Genişletmek için tıkla... Ne yapacaksınız 300+ FPS alıp? Zaten monitör 165hz.
pc arayışı içinde dedi: Hocam ve de oyunun verdiği ayarlarda da hangi ayarları değiştirsem 300 artı FPS alırım. Genişletmek için tıkla... Ne yapacaksınız 300+ FPS alıp? Zaten monitör 165hz.
P pc arayışı içinde Decapat Katılım 11 Aralık 2022 Mesajlar 880 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Diğer 7 Şubat 2023 #17 the Prodigy dedi: Ne yapacaksınız 300+ FPS alıp? Zaten monitör 165Hz. Genişletmek için tıkla... Zevk işi toplam 16k yatirinca sisteme insan istiyor.
the Prodigy dedi: Ne yapacaksınız 300+ FPS alıp? Zaten monitör 165Hz. Genişletmek için tıkla... Zevk işi toplam 16k yatirinca sisteme insan istiyor.
Enahaine Hectopat Katılım 27 Haziran 2022 Mesajlar 3.772 Makaleler 1 Çözümler 9 7 Şubat 2023 #18 pc arayışı içinde dedi: Peki nasıl FPS arttırırım ve hiçbir ayarı eklemedim oyunun verdiği Max ayarlarda. Genişletmek için tıkla... Hocam daha ne istiyorsunuz Allah aşkına aldığınız FPS'ye şükredin hadi 360 Hz monitörünüz varsa söyleyin ama olduğunu düşünmüyorum.
pc arayışı içinde dedi: Peki nasıl FPS arttırırım ve hiçbir ayarı eklemedim oyunun verdiği Max ayarlarda. Genişletmek için tıkla... Hocam daha ne istiyorsunuz Allah aşkına aldığınız FPS'ye şükredin hadi 360 Hz monitörünüz varsa söyleyin ama olduğunu düşünmüyorum.
T the Prodigy Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Temmuz 2022 Mesajlar 15.772 Makaleler 3 Çözümler 153 Yer Çanakkale 7 Şubat 2023 #19 pc arayışı içinde dedi: Zevk işi toplam 16k yatirinca sisteme insan istiyor. Genişletmek için tıkla... Çok izlekli görselleştirmeyi açıp diğer bütün ayarları low'a alın, o kadar istiyorsanız.
pc arayışı içinde dedi: Zevk işi toplam 16k yatirinca sisteme insan istiyor. Genişletmek için tıkla... Çok izlekli görselleştirmeyi açıp diğer bütün ayarları low'a alın, o kadar istiyorsanız.
P pc arayışı içinde Decapat Katılım 11 Aralık 2022 Mesajlar 880 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Diğer 7 Şubat 2023 #20 Enahaine dedi: Hocam daha ne istiyorsunuz Allah aşkına aldığınız FPS'ye şükredin hadi 360 Hz monitörünüz varsa söyleyin ama olduğunu düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam ben çoğu oyunu 30 FPS 60 Hz oynadım ve bu laptopla oynarken kendime ben hep 300 artı FPS alan bir sistem alacağım diye kendimi avutmuştum.
Enahaine dedi: Hocam daha ne istiyorsunuz Allah aşkına aldığınız FPS'ye şükredin hadi 360 Hz monitörünüz varsa söyleyin ama olduğunu düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam ben çoğu oyunu 30 FPS 60 Hz oynadım ve bu laptopla oynarken kendime ben hep 300 artı FPS alan bir sistem alacağım diye kendimi avutmuştum.