R5 5500 - RX 6600 XT sistemde Valorant takılıyor

İşletim sistemi
Windows 10

BugraCelenk

Femtopat
Daha fazla  
RAM
16 GB XPG 3200MHz
Ekran kartı
XFX AMD Raedon 6600 XT 8GB
Anakart
Asus Prime B450M-KII
İşlemci
AMD Ryzen 5 5500 3.6GHz
Merhaba herkese. Oyunum düşük ayarlarda da olsa yüksekte de olsa yırtılma donma benzeri sorunla karşılaşıyorum. Çözünürlük 1600x900 60 Hz monitörüm var. Şu anlık CS:GO, PUBG tarzı oyunlarda bu sorunla karşılaşmıyorum. Darboğaz olma ihtimali var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba herkese. Oyunum düşük ayarlarda da olsa yüksekte de olsa yırtılma donma benzeri sorunla karşılaşıyorum. Çözünürlük 1600x900 60 Hz monitörüm var. Şu anlık CS:GO, PUBG tarzı oyunlarda bu sorunla karşılaşmıyorum. Darboğaz olma ihtimali var mıdır?

Bende de 2060 Super ve sıvı soğutmalı R5 3600 var bende de son zamanlarda FPS düşmesi girmeye başladı oyunda sorduğum her 5 kişiden 3'ü de aynı sorunla karşılaşmış sanırım Valorant güncellemesinden kaynaklı.

Bende de 2060 Super ve sıvı soğutmalı R5 3600 var bende de son zamanlarda FPS düşmesi girmeye başladı oyunda sorduğum her 5 kişiden 3'ü de aynı sorunla karşılaşmış sanırım Valorant güncellemesinden kaynaklı.

Umarım öyledir çünkü içime bir korku düştü yalan yok acaba darboğaz mı yapıyor diye işlemci ekran kartı sıcaklığına bakıyorum çok düşük aklıma başka bir şey gelmemişti. Teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı