donchoax Yoctopat Katılım 29 Eylül 2022 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2022 #1 Ortalama 2'sinde de aynı sistem özellikleri var bu parçalar hariç ve fiyatları neredeyse denk. Sizce hangi sistem kombosu daha mantıklıdır? Teşekkürler.
Ortalama 2'sinde de aynı sistem özellikleri var bu parçalar hariç ve fiyatları neredeyse denk. Sizce hangi sistem kombosu daha mantıklıdır? Teşekkürler.
E Eternal FİRE Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 1.782 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2022 #2 Hikayeli oyun oynuyorsan 1. sistem.
donchoax Yoctopat Katılım 29 Eylül 2022 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2022 #3 Daha çok online fps oyunları tercih ediyorum Eternal FİRE dedi: Hikayeli oyun oynuyorsan 1. sistem. Genişletmek için tıkla...
Daha çok online fps oyunları tercih ediyorum Eternal FİRE dedi: Hikayeli oyun oynuyorsan 1. sistem. Genişletmek için tıkla...
E Eternal FİRE Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 1.782 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2022 #4 donchoax dedi: Daha çok online fps oyunları tercih ediyorum Genişletmek için tıkla... O zaman 2.yi al 3060 sistemde oluyor o fiyatlara kampanyayla yakalayabilirsen o daha iyi olur.
donchoax dedi: Daha çok online fps oyunları tercih ediyorum Genişletmek için tıkla... O zaman 2.yi al 3060 sistemde oluyor o fiyatlara kampanyayla yakalayabilirsen o daha iyi olur.
nitrogeN cycle Megapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 8 Eylül 2015 Mesajlar 2.116 Çözümler 6 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2022 #5 donchoax dedi: Daha çok online fps oyunları tercih ediyorum Genişletmek için tıkla... FPS oyunlarında daha çok işlemci ön plana çıkmakta. Bu bağlamda 2. sistemi tercih edebilirsin.
donchoax dedi: Daha çok online fps oyunları tercih ediyorum Genişletmek için tıkla... FPS oyunlarında daha çok işlemci ön plana çıkmakta. Bu bağlamda 2. sistemi tercih edebilirsin.