S soulssea Femtopat Katılım 8 Aralık 2022 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2023 #1 RAM 2x8 gskill cl16 3000mhz Ekran kartı rx6700xt Anakart B450 Auros Elite v2 İşlemci r5500 Sadece LoL oynarken oluyor. Ekran takılıp kalıyor ve sesler devam ediyor. Reset atmadan düzelmiyor. unutmadan yazayım windows 11 kullanıyorum tüm bios ve driver güncellemelerim yapılmış durumda.
Sadece LoL oynarken oluyor. Ekran takılıp kalıyor ve sesler devam ediyor. Reset atmadan düzelmiyor. unutmadan yazayım windows 11 kullanıyorum tüm bios ve driver güncellemelerim yapılmış durumda.
gaptansamil Hectopat Katılım 27 Ağustos 2020 Mesajlar 168 Çözümler 2 25 Ocak 2023 #2 RAM'leri kontrol edin hocam. Memtest yapabilirsiniz. Artı 0 Eksi
KS KS S soulssea Femtopat Katılım 8 Aralık 2022 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2023 #3 kontrol ettim sorun gözükmüyor zaten diğer oyunlarda da sorun olmuyor bu sorunu tek yaşadığım oyun lol Artı 0 Eksi
kontrol ettim sorun gözükmüyor zaten diğer oyunlarda da sorun olmuyor bu sorunu tek yaşadığım oyun lol
gaptansamil Hectopat Katılım 27 Ağustos 2020 Mesajlar 168 Çözümler 2 25 Ocak 2023 #4 soulssea dedi: Kontrol ettim sorun gözükmüyor zaten diğer oyunlarda da sorun olmuyor bu sorunu tek yaşadığım oyun LoL. Genişletmek için tıkla... Revo Uninstaller uygulaması ile tam kaldırma yapınız. Sonra tekrar yükleyin. Kayıt defteri falan komple temizlenecek o programla. Artı 0 Eksi
soulssea dedi: Kontrol ettim sorun gözükmüyor zaten diğer oyunlarda da sorun olmuyor bu sorunu tek yaşadığım oyun LoL. Genişletmek için tıkla... Revo Uninstaller uygulaması ile tam kaldırma yapınız. Sonra tekrar yükleyin. Kayıt defteri falan komple temizlenecek o programla.
KS KS S soulssea Femtopat Katılım 8 Aralık 2022 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2023 #5 gaptansamil dedi: Revo Uninstaller uygulaması ile tam kaldırma yapınız. Sonra tekrar yükleyin. Kayıt defteri falan komple temizlenecek o programla. Genişletmek için tıkla... onu da denedim hocam ddu ile ekran kartı driverlerini silip tekrar yüklemeyi de denedim. Artı 0 Eksi
gaptansamil dedi: Revo Uninstaller uygulaması ile tam kaldırma yapınız. Sonra tekrar yükleyin. Kayıt defteri falan komple temizlenecek o programla. Genişletmek için tıkla... onu da denedim hocam ddu ile ekran kartı driverlerini silip tekrar yüklemeyi de denedim.
gaptansamil Hectopat Katılım 27 Ağustos 2020 Mesajlar 168 Çözümler 2 25 Ocak 2023 #6 soulssea dedi: onu da denedim hocam ddu ile ekran kartı driverlerini silip tekrar yüklemeyi de denedim. Genişletmek için tıkla... Riota ticket atın hocam. Artı 0 Eksi
soulssea dedi: onu da denedim hocam ddu ile ekran kartı driverlerini silip tekrar yüklemeyi de denedim. Genişletmek için tıkla... Riota ticket atın hocam.