Sağ olun açıkladığınız için R5600 ve RTX 4060'lı sistem iyi gibi geldi bana o halde bir de bende şimdi i5 10400F RTX 2060 var onu satıp almayı düşünüyorum sadece ekran kartını işlemciyi ve anakartı satmak ve sadece bu üçünü değiştirmekmi daha mantıklı yoksa tam tersi mi yani kasayı komple satmak mı daha mantıklı?
Kasayı komple satmak daha mantıklı gibi hocam ancak tüm bileşenlerini belirtir isen daha iyi olur.
Konuyu pc'yi sattıktan sonra açsaydın keşke. Attığımız sistemlerin fiyatlarının aynı kalacağını düşünmüyorum.Sağ olun açıkladığınız için R5600 ve RTX 4060'lı sistem iyi gibi geldi bana o halde bir de bende şimdi i5 10400F RTX 2060 var onu satıp almayı düşünüyorum sadece ekran kartını işlemciyi ve anakartı satmak ve sadece bu üçünü değiştirmekmi daha mantıklı yoksa tam tersi mi yani kasayı komple satmak mı daha mantıklı?
Konuyu PC'yi sattıktan sonra açsaydın keşke. Attığımız sistemlerin fiyatlarının aynı kalacağını düşünmüyorum.
Am5 geçmedikten sonra yükseltmenin bir anlamı olmaz. RAM, anakart ve işlemciyi değiştireceksin. SSD yetersiz, kasa belirsiz. Kısaca sistemi değiştirmek zorunda kalacaksın o yüzden direkt satmak daha mantıklı.Şu anki kasada ki bileşenler H410 anakart RTX 2060 i5 10400F 16 GB RAM 240 GB SSD 650+80 PSU.
Çok şey fark eder. Fiyat belirlendikten sonra ne alacağına karar vermesi araştırma sürecinden geçiyor. Sana tavsiye veren herkes senin gibi kişilere birden çok tavsiye veriyor o yüzden sorup sistem alması 2-3 saat sürer. Sen şimdiden ilerisi için tavsiye istersen ilerde fiyatların ne olacağını kimse bilemeyeceği için hem şu anki tavsiyeler boşa kalır hem de sana mesaj atan kişilerin de zamanını çalmış olursun.Ne fark eder önemli olan ne alıcağına karar vermek aynı kalmazsa onu o zaman düşünürüz.
AM5 geçmedikten sonra yükseltmenin bir anlamı olmaz. RAM, anakart ve işlemciyi değiştireceksin. SSD yetersiz, kasa belirsiz. Kısaca sistemi değiştirmek zorunda kalacaksın o yüzden direkt satmak daha mantıklı.
Çok şey fark eder. Fiyat belirlendikten sonra ne alacağına karar vermesi araştırma sürecinden geçiyor. Sana tavsiye veren herkes senin gibi kişilere birden çok tavsiye veriyor o yüzden sorup sistem alması 2-3 saat sürer. Sen şimdiden ilerisi için tavsiye istersen ileride fiyatların ne olacağını kimse bilemeyeceği için hem şu anki tavsiyeler boşa kalır hem de sana mesaj atan kişilerin de zamanını çalmış olursun.
AM5 geçmedikten sonra yükseltmenin bir anlamı olmaz. RAM, anakart ve işlemciyi değiştireceksin. SSD yetersiz, kasa belirsiz. Kısaca sistemi değiştirmek zorunda kalacaksın o yüzden direkt satmak daha mantıklı.
Çok şey fark eder. Fiyat belirlendikten sonra ne alacağına karar vermesi araştırma sürecinden geçiyor. Sana tavsiye veren herkes senin gibi kişilere birden çok tavsiye veriyor o yüzden sorup sistem alması 2-3 saat sürer. Sen şimdiden ilerisi için tavsiye istersen ileride fiyatların ne olacağını kimse bilemeyeceği için hem şu anki tavsiyeler boşa kalır hem de sana mesaj atan kişilerin de zamanını çalmış olursun.
Sana tavsiyeyi verdik açtığın konuyu takip et. Am5'in ne olduğu internetten araştırırsın.Hocam fiyatı boş versene ben donanımı soruyorum iki marka var hangisi daha mantılı diye sende duyar kasmaktansa tavsiye verseydin kimsenin zamanı çalınmicaktı.
AM5 ne? yani direkt kasayı satmak mı saha mantıklı bütün parçalarla beraber?
Eğer AMD ekran kartı alacağım dersen RX 7600XT'yi bekle 16 GB 128bit.
Sana tavsiyeyi verdik açtığın konuyu takip et. AM5'in ne olduğu internetten araştırırsın.
"AM5 geçmedikten sonra yükseltmenin bir anlamı olmaz. RAM, anakart ve işlemciyi değiştireceksin. SSD yetersiz, kasa belirsiz. Kısaca sistemi değiştirmek zorunda kalacaksın o yüzden direkt satmak daha mantıklı." 4060 ve R5 5600 istiyordun herhalde fiyatta önemsiz ise: https://www.sinerji.gen.tr/gigabyte...an-karti-p-46623?utm_campaign=akakce&v=1.47.4
AMD Ryzen 5 5600 Altı Çekirdek 3.50 GHz Kutulu İşlemci Fiyatı, Özellikleri - Banayeni
AMD Ryzen 5 5600 Altı Ãekirdek 3.50 GHz Kutulu İÅlemci banayeni'de! Åimdi AMD Ryzen 5 5600 Altı Ãekirdek 3.50 GHz Kutulu İÅlemci fiyatı ve özelliklerini incelemeye baÅla.www.banayeni.com Cooler Master Masterbox Mb511 650w 80plus Bronze Argb Fanlı Midt Atx Siyah Kasa - Fiyatı, Yorumları
Cooler Master Masterbox Mb511 650w 80plus Bronze Argb Fanlı Midt Atx Siyah Kasa yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com https://www.akakce.com/r/?u=utm_source=pc&utm_medium=akakce&utm_campaign=c&utm_content=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&yz=46680&v=1.18.1&pr=775013653&vd=12088&pg=62309983&z=134 güle güle kullan.ASUS Tuf Gaming X570-pro (Wİ-Fİ) Amd X570 Am4 Ddr4 5100 Dp Hdmı Çift M2 Usb3.2 Ax Wifi Bt Argb 2.5 - Fiyatı, Yorumları
ASUS Tuf Gaming X570-pro (Wİ-Fİ) Amd X570 Am4 Ddr4 5100 Dp Hdmı Çift M2 Usb3.2 Ax Wifi Bt Argb 2.5 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com 
RX 7600XT AM5 sanırım 16 GB bayağı iyiymiş ama RX 7600XT ama çok pahalı olur ve ne zaman çıkacak belli mi?
Eyvallah hocam tavsiyeler için benim aklıma yatan ya 4060 ile R5600 ya da RX7600 ve R5600 sanırım 4060 daha mantıklı ama bilmiyorum düşünmek gerek bazıları 4060 tavsiye etti malum bu arada parçaları tek tek toplamayı düşünmüyorum en son mesajında hepsini tek tek atmışsın ama bir de senin dediğin 7600XT de mantıklı ama pahalı olsa gerek neyse turan kayanın dediği gibi bakacazz.