R5 5500 - RX 7600 sistemde oyun oynarken FPS düşmeleri yaşanıyor

fukozynn

Centipat
Daha fazla  
Fortnite'da 144'ten bir anda 50'ye düşüyor neden anlamadım, Valorant'ta da çok küçük droplar oluyor ama az droplar. Nedenini bilmiyorum, darboğazdan olabileceğini düşündüm.

Fortnite'da 144'ten bir anda 50'ye düşüyor neden anlamadım, Valorant'ta da çok küçük droplar oluyor ama az droplar. Nedenini bilmiyorum, darboğazdan olabileceğini düşündüm.

Online oyunlarda darboğaz oyun oynarken CPU ve GPU değerlerini paylaşır mısınız V-Sync açarsanız düzelebilir.

Fortnite'ın AMD optimizasyonu kötü. Oyunu DX12'ye almanız stutter ve fps düşüşlerini azaltacaktır, V-Sync'i açık tutup Frame Limit'i ekran kartınızın aldığı maksimum fps'e yakın olarak ayarlayın.

Bir de oyun içinde MSI Afterburner ve Rivatuner ile değerleri paylaşırsanız güzel olur.

Grafik ayarlarindan Fortnite'yi yüksek performans yapın bende böyle çözüldü. Ve aynı şeyi diğer oyunlarda yapın.
hocam görev yöneticisinden mi?

Fortnite'ın AMD optimizasyonu kötü. Oyunu DX12'ye almanız stutter ve fps düşüşlerini azaltacaktır, V-Sync'i açık tutup Frame Limit'i ekran kartınızın aldığı maksimum fps'e yakın olarak ayarlayın.

Bir de oyun içinde MSI Afterburner ve Rivatuner ile değerleri paylaşırsanız güzel olur.
discorddan nasıl değer paylaşabileceğimi anlatırsanız çok iyi olur bide directx12'ye alınca performans modundan çıkıyor değil mi?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı