Fortnite'da 144'ten bir anda 50'ye düşüyor neden anlamadım, Valorant'ta da çok küçük droplar oluyor ama az droplar. Nedenini bilmiyorum, darboğazdan olabileceğini düşündüm.
hocam görev yöneticisinden mi?Grafik ayarlarindan Fortnite'yi yüksek performans yapın bende böyle çözüldü. Ve aynı şeyi diğer oyunlarda yapın.
discorddan nasıl değer paylaşabileceğimi anlatırsanız çok iyi olur bide directx12'ye alınca performans modundan çıkıyor değil mi?Fortnite'ın AMD optimizasyonu kötü. Oyunu DX12'ye almanız stutter ve fps düşüşlerini azaltacaktır, V-Sync'i açık tutup Frame Limit'i ekran kartınızın aldığı maksimum fps'e yakın olarak ayarlayın.
Bir de oyun içinde MSI Afterburner ve Rivatuner ile değerleri paylaşırsanız güzel olur.
![]()
MSI Afterburner FPS Gösterme Rehberi
MSI AfterBurner yazılımı ile oyun içi FPS, ekran kartı sıcaklıÄı, iÅlemci ve bellek kullanımı deÄerlerini gerçek zamanlı olarak gözlemleyebilirsiniz. PCwww.technopat.net
Hocam Görev Yöneticisi'nden mi?
Discord'dan nasıl değer paylaşabileceğimi anlatırsanız çok iyi olur bir de DirectX12'ye alınca performans modundan çıkıyor değil mi?
zaten yüksek performanstaymışArama çubuğuna yaz grafik ayarları diye.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.