Çözüldü R5 5500 sıcaklığı normal mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Anladım, daha öncesinde de sıcaklıklar bu kadar yüksek ise bilgisayarın temizlik ve bakım zamanı gelmiş olabilir.
Temizlik ve bakım ile alakalı olduğunu düşünmüyorum. Undervolttan anlayan biri çıkarsa sıcaklığı düşürebilirim.

AMD Ryzen Master ile undervolt yaptım 70 dereceye düştü FPS birazcık düştü ama 90 derece olmasından iyidir. Şu anlık iyi gibi.
Normal değil gibi. Sisteminiz güçlü, neden daha çok performans almak için böyle birşey yaptınız?

Daha çok performans için değil işlemcinin sıcaklığını düşürmek için yaptım.
Anladım, daha öncesinde de sıcaklıklar bu kadar yüksek ise bilgisayarın temizlik ve bakım zamanı gelmiş olabilir.

Temizlik ve bakım ile alakalı olduğunu düşünmüyorum. Undervolttan anlayan biri çıkarsa sıcaklığı düşürebilirim.

AMD Ryzen Master ile undervolt yaptım 70 dereceye düştü FPS birazcık düştü ama 90 derece olmasından iyidir. Şu anlık iyi gibi.

Son düzenleme:
Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…