Ousia Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 2.349 Çözümler 11 4 Temmuz 2024 #1 Ryzen 5 5500 kullanıyorum. Sıcaklıklar normal mi? AMD Ryzen Master ile bu konudaki ayarı uyguladım ama hala 90 dereceye çıkıyor oyun içerisinde. Rehber: Neden Ryzen Master kullanmakta fayda var?
Ryzen 5 5500 kullanıyorum. Sıcaklıklar normal mi? AMD Ryzen Master ile bu konudaki ayarı uyguladım ama hala 90 dereceye çıkıyor oyun içerisinde. Rehber: Neden Ryzen Master kullanmakta fayda var?
Çözüm Ousia 4 Temmuz 2024 imbaran dedi: Anladım, daha öncesinde de sıcaklıklar bu kadar yüksek ise bilgisayarın temizlik ve bakım zamanı gelmiş olabilir. Genişletmek için tıkla... Temizlik ve bakım ile alakalı olduğunu düşünmüyorum. Undervolttan anlayan biri çıkarsa sıcaklığı düşürebilirim. AMD Ryzen Master ile undervolt yaptım 70 dereceye düştü FPS birazcık düştü ama 90 derece olmasından iyidir. Şu anlık iyi gibi.
imbaran dedi: Anladım, daha öncesinde de sıcaklıklar bu kadar yüksek ise bilgisayarın temizlik ve bakım zamanı gelmiş olabilir. Genişletmek için tıkla... Temizlik ve bakım ile alakalı olduğunu düşünmüyorum. Undervolttan anlayan biri çıkarsa sıcaklığı düşürebilirim. AMD Ryzen Master ile undervolt yaptım 70 dereceye düştü FPS birazcık düştü ama 90 derece olmasından iyidir. Şu anlık iyi gibi.
imbaran Hectopat Katılım 5 Aralık 2021 Mesajlar 2.315 Makaleler 1 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2024 #2 Normal değil gibi. Sisteminiz güçlü, neden daha çok performans almak için böyle birşey yaptınız? Artı 0 Eksi
KS KS Ousia Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 2.349 Çözümler 11 4 Temmuz 2024 #3 imbaran dedi: Normal değil gibi. Sisteminiz güçlü, neden daha çok performans almak için böyle birşey yaptınız? Genişletmek için tıkla... Daha çok performans için değil işlemcinin sıcaklığını düşürmek için yaptım. Ayarı uygulamadan önce de 90 derecelerdeydi. Artı 0 Eksi
imbaran dedi: Normal değil gibi. Sisteminiz güçlü, neden daha çok performans almak için böyle birşey yaptınız? Genişletmek için tıkla... Daha çok performans için değil işlemcinin sıcaklığını düşürmek için yaptım. Ayarı uygulamadan önce de 90 derecelerdeydi.
imbaran Hectopat Katılım 5 Aralık 2021 Mesajlar 2.315 Makaleler 1 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2024 #4 Ousia dedi: Daha çok performans için değil işlemcinin sıcaklığını düşürmek için yaptım. Genişletmek için tıkla... Anladım, daha öncesinde de sıcaklıklar bu kadar yüksek ise bilgisayarın temizlik ve bakım zamanı gelmiş olabilir. Artı 0 Eksi
Ousia dedi: Daha çok performans için değil işlemcinin sıcaklığını düşürmek için yaptım. Genişletmek için tıkla... Anladım, daha öncesinde de sıcaklıklar bu kadar yüksek ise bilgisayarın temizlik ve bakım zamanı gelmiş olabilir.
KS KS Ousia Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 2.349 Çözümler 11 4 Temmuz 2024 #5 imbaran dedi: Anladım, daha öncesinde de sıcaklıklar bu kadar yüksek ise bilgisayarın temizlik ve bakım zamanı gelmiş olabilir. Genişletmek için tıkla... Temizlik ve bakım ile alakalı olduğunu düşünmüyorum. Undervolttan anlayan biri çıkarsa sıcaklığı düşürebilirim. AMD Ryzen Master ile undervolt yaptım 70 dereceye düştü FPS birazcık düştü ama 90 derece olmasından iyidir. Şu anlık iyi gibi. Son düzenleme: 5 Temmuz 2024 Artı 0 Eksi Çözüm
imbaran dedi: Anladım, daha öncesinde de sıcaklıklar bu kadar yüksek ise bilgisayarın temizlik ve bakım zamanı gelmiş olabilir. Genişletmek için tıkla... Temizlik ve bakım ile alakalı olduğunu düşünmüyorum. Undervolttan anlayan biri çıkarsa sıcaklığı düşürebilirim. AMD Ryzen Master ile undervolt yaptım 70 dereceye düştü FPS birazcık düştü ama 90 derece olmasından iyidir. Şu anlık iyi gibi.