R5 5500 sistem alınır mı?

MelihGkk

Hectopat
Arkadaşlar merhaba,

Bir arkadaşıma sistem toplayacağım. Uygun fiyatlı olsun istiyor ama MSI hastası kendisi bunu beğendi. 24000₺ bütcesi var yani monitör dahil.

Tebilon'dan hiç alışveriş yapmadım. Bilmiyorum güvenilir mi?

Stok soğutucu 5500'e umarım yeterli olur. Kendimde 5600 var cidden ısınan bir işlemci.

Sistem linki;

Sizin tavsiyeniz var mı?
Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba,

Bir arkadaşıma sistem toplayacağım. Uygun fiyatlı olsun istiyor ama MSI hastası kendisi bunu beğendi. 24000₺ bütcesi var yani monitör dahil.

Tebilon'dan hiç alışveriş yapmadım. Bilmiyorum güvenilir mi?

Stok soğutucu 5500'e umarım yeterli olur. Kendimde 5600 var cidden ısınan bir işlemci.

Sistem linki;

Sizin tavsiyeniz var mı?
Yardımcı olursanız sevinirim.
Bence güzel ama işlemciyi 5600x yaparsanız daha iyi olur.

İşlemciyi yükselterek almanız daha mantıklı olacak bir süre upgrade etmekle uğraşmazsınız bu sayede.

5500 için stok soğutucu idare ediyor absürt ısınmalar olmadığı durumda.

5600X güzel olur fakat ekstra 3400₺ fark istiyor. Monitöre yetmiyor bütçe. Ekstra soğutmak içinde masraf gerekiyor hem.
Ama 4060'a, 5500 %100 yeterli beslemeyi sağlıyamıyabilir.

Ama 4060'a, 5500 %100 yeterli beslemeyi sağlıyamıyabilir.

YouTube'da ve Technopat forumda baktığıma göre darboğaz vs sorunu olmadığını gördüm. Kendime alacak olsam 5600 daha iyi evet. Ama bence 5500 besler çok rahat.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

YouTube'da ve Technopat forumda baktığıma göre darboğaz vs sorunu olmadığını gördüm. Kendime alacak olsam 5600 daha iyi evet. Ama bence 5500 besler çok rahat.
Hmm ozaman alın hocam hayırlısı olsun🤗

Technopat Haberler

Geri
Yukarı