Merhaba arkadaşlar. Yeni sistem topluyorum ve PSU lazım. İşlemci: AMD R5 5500, Anakart: ASRock B550M, Ekran kartı: XFX RX6600. bu bileşenleri besleyebilecek ve sağlam bir PSU arıyorum. MSI MAG A600dn düşündüm sizin önerilerinize açığım.
En ucuz DeepCool PK550D 550 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! DeepCool PK550D 550 W Power Supply özelliklerini incele, 1.644,06 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
A600dn alınmaz direk dn serisi alınmaz şahsen. DeepCool PK550D daha iyi bir ürün A550bn derseniz ondan da iyi.
En ucuz DeepCool PK550D 550 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! DeepCool PK550D 550 W Power Supply özelliklerini incele, 1.644,06 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
A600dn alınmaz direk dn serisi alınmaz şahsen. DeepCool PK550D daha iyi bir ürün A550bn derseniz ondan da iyi.
Bu bütçeye alabileceğin tartışmasız en iyi ürün. Eğer Nays indirimi cart curt indirimi ile benzer veya daha uygun fiyatlara iniyorsa A550BN de düşünebilirsin, benzer kalitede ürünler.
Bu bütçeye alabileceğin tartışmasız en iyi ürün. Eğer Nays indirimi cart curt indirimi ile benzer veya daha uygun fiyatlara iniyorsa A550bn de düşünebilirsin, benzer kalitede ürünler.
Malzeme kalitesinden çok performans önemliyse Bitfenix Nova Mesh + PK550D/A550BN al. Dediğim gibi ikisinin fiyatlarını araştırarak al, biraz daha uyguna gelse bile kar.