E efeozdemirr Decapat Katılım 19 Eylül 2023 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2024 #1 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şu anda bu PC'ye sahibim. Ekran kartı hariç diğer parçaları yükseltmeyi düşünüyorum. Bütçe henüz belli değil. Sizce neler alabilirim. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Kasım 2024
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şu anda bu PC'ye sahibim. Ekran kartı hariç diğer parçaları yükseltmeyi düşünüyorum. Bütçe henüz belli değil. Sizce neler alabilirim.
Cid_Kagenou Decapat Katılım 23 Kasım 2023 Mesajlar 2.000 Makaleler 2 Çözümler 21 18 Kasım 2024 #2 efeozdemirr dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şu anda bu PC'ye sahibim. Ekran kartı hariç diğer parçaları yükseltmeyi düşünüyorum. Bütçe henüz belli değil. Sizce neler alabilirim. Genişletmek için tıkla... RAM yükseltilebilir. Eğer yapabiliyorsanız Ryzen 5 5600 alın.
efeozdemirr dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şu anda bu PC'ye sahibim. Ekran kartı hariç diğer parçaları yükseltmeyi düşünüyorum. Bütçe henüz belli değil. Sizce neler alabilirim. Genişletmek için tıkla... RAM yükseltilebilir. Eğer yapabiliyorsanız Ryzen 5 5600 alın.
Sypuina0 Centipat Katılım 3 Ağustos 2024 Mesajlar 2.781 Çözümler 15 18 Kasım 2024 #3 Cid_Kagenou dedi: RAM yükseltilebilir. Eğer yapabiliyorsanız Ryzen 5 5600 alın. Genişletmek için tıkla... R5 5500'den 5600'e geçmek çokta mantıklı bir hareket değil, aralarında ahım şahım bir fark yok.
Cid_Kagenou dedi: RAM yükseltilebilir. Eğer yapabiliyorsanız Ryzen 5 5600 alın. Genişletmek için tıkla... R5 5500'den 5600'e geçmek çokta mantıklı bir hareket değil, aralarında ahım şahım bir fark yok.
Cid_Kagenou Decapat Katılım 23 Kasım 2023 Mesajlar 2.000 Makaleler 2 Çözümler 21 18 Kasım 2024 #4 Sypuina0 dedi: R5 5500'den 5600'e geçmek çok da mantıklı bir hareket değil, aralarında ahım şahım bir fark yok. Genişletmek için tıkla... En fazla upgrade edebileceği şey o hocam.
Sypuina0 dedi: R5 5500'den 5600'e geçmek çok da mantıklı bir hareket değil, aralarında ahım şahım bir fark yok. Genişletmek için tıkla... En fazla upgrade edebileceği şey o hocam.