AhmetM05 Decapat Katılım 5 Kasım 2023 Mesajlar 1.089 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2023 #11 SıgmaMale dedi: Hocam masaüstü. Yeaanii çoğunluk öyle diyor ama ben pek beceremedim. 2025'e kadar w10'dayım. Genişletmek için tıkla... Hocam dürüst olmak gerekirse ben windows 7'den windows 11'e geçtim. Windows 10 hakkında bilgim yok ama windows 11'i beğendiğimi söyleyebilirim.
SıgmaMale dedi: Hocam masaüstü. Yeaanii çoğunluk öyle diyor ama ben pek beceremedim. 2025'e kadar w10'dayım. Genişletmek için tıkla... Hocam dürüst olmak gerekirse ben windows 7'den windows 11'e geçtim. Windows 10 hakkında bilgim yok ama windows 11'i beğendiğimi söyleyebilirim.
3 375960 Hectopat Katılım 14 Ekim 2020 Mesajlar 1.623 Çözümler 9 Yer Tekirdağ 17 Kasım 2023 #12 Bero61 dedi: Başlıkta da gördüğünüz gibi, Windows 11'e geçilir mi? Genelde oyun oynayan birisiyim ona göre değerlendirirseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... Artık stabil bir şekilde çalışıyor geçilmesi gerek.
Bero61 dedi: Başlıkta da gördüğünüz gibi, Windows 11'e geçilir mi? Genelde oyun oynayan birisiyim ona göre değerlendirirseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... Artık stabil bir şekilde çalışıyor geçilmesi gerek.
M MONAXİA Decapat Katılım 13 Nisan 2023 Mesajlar 119 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2023 #13 AhmetM05 dedi: Hocam dürüst olmak gerekirse ben Windows 7'den Windows 11'e geçtim. Windows 10 hakkında bilgim yok ama Windows 11'i beğendiğimi söyleyebilirim. Genişletmek için tıkla... Beğendiysen sorun yok ama oyun oynayacaksan Windows 10'a bir göz at derim.
AhmetM05 dedi: Hocam dürüst olmak gerekirse ben Windows 7'den Windows 11'e geçtim. Windows 10 hakkında bilgim yok ama Windows 11'i beğendiğimi söyleyebilirim. Genişletmek için tıkla... Beğendiysen sorun yok ama oyun oynayacaksan Windows 10'a bir göz at derim.
AhmetM05 Decapat Katılım 5 Kasım 2023 Mesajlar 1.089 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2023 #14 MONAXİA dedi: Beğendiysen sorun yok ama oyun oynayacaksan Windows 10'a bir göz at derim. Genişletmek için tıkla... İnternette arada FPS farkı olmadığını okudum. Siz ne düşünüyorsunuz hocam?
MONAXİA dedi: Beğendiysen sorun yok ama oyun oynayacaksan Windows 10'a bir göz at derim. Genişletmek için tıkla... İnternette arada FPS farkı olmadığını okudum. Siz ne düşünüyorsunuz hocam?
M MONAXİA Decapat Katılım 13 Nisan 2023 Mesajlar 119 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2023 #15 AhmetM05 dedi: İnternette arada FPS farkı olmadığını okudum. Siz ne düşünüyorsunuz hocam? Genişletmek için tıkla... Fark yok mu bende Windows 10'dan geçtim gözle görülür şekilde FPS kaybı var yani oyun içinde o kadar hissetmesenizde girişlerde vs. rahatlıkla hissedersiniz FPS kaybını. Ama çok dert edilecek bir şeymi bence hayır.
AhmetM05 dedi: İnternette arada FPS farkı olmadığını okudum. Siz ne düşünüyorsunuz hocam? Genişletmek için tıkla... Fark yok mu bende Windows 10'dan geçtim gözle görülür şekilde FPS kaybı var yani oyun içinde o kadar hissetmesenizde girişlerde vs. rahatlıkla hissedersiniz FPS kaybını. Ama çok dert edilecek bir şeymi bence hayır.