kino Yottapat! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 46.546 Makaleler 42 Çözümler 148 11 Ocak 2023 #21 Yigithan Yildirim dedi: Kartın modeli de Afox. Hiç duymadım. Genişletmek için tıkla... Ben çok duydum ama 2060 Super ürettiklerini hiç bilmiyordum. Biostar gibi düşün genelde güşsüz giriş seviye kartları yapıyorlar, yaptıkları mid-high seviye kartlar ise "kötü" kalıyor.
Yigithan Yildirim dedi: Kartın modeli de Afox. Hiç duymadım. Genişletmek için tıkla... Ben çok duydum ama 2060 Super ürettiklerini hiç bilmiyordum. Biostar gibi düşün genelde güşsüz giriş seviye kartları yapıyorlar, yaptıkları mid-high seviye kartlar ise "kötü" kalıyor.
Mekasva33 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 1.847 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 11 Ocak 2023 #22 Bu arada, sadece LoL ve Valorant için NVIDIA daha iyi olacaktır. Valorant'ta NVIDIA Reflex teknolojisini kullanabilirsiniz.
Bu arada, sadece LoL ve Valorant için NVIDIA daha iyi olacaktır. Valorant'ta NVIDIA Reflex teknolojisini kullanabilirsiniz.