R5 5500 sistem nasıl?

hakikitrgenci

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bir sistem topladım bana göre güzel sizce iyi mi eksileri artıları neler darboğaz yapar mı bu arada hayırlı olsun güle güle kullan gibi şeyler yazmayın sistemi toplayacak param yok sadece merak ediyorum yazın çalışıp alırım belki şimdiden teşekkür ederim.

İslemci sogutucusunu önermiyorum başka bir tane bakın

O izoly sıvı soğutma ve anakart hiç yakışmamış. Soğutucu olarak assasin King anakart olarak b450 alın.

O Izoly sıvı soğutma ve anakart hiç yakışmamış. Soğutucu olarak assasin King anakart olarak B450 alın.

O Sıvı soğutma 2 ay dayanmaz

O Izoly sıvı soğutma ve anakart hiç yakışmamış. Soğutucu olarak assasin King anakart olarak B450 alın.

Izoly'nin sattığı her şey çok kalitesiz 4 yıl önce N12X aldım keşke almasaymışım diye aklımda geziniyor çok pişmanım

İslemci sogutucu anakart değiştirin işlemci iyi ekran kartı 4060 da iyi ve darboğaz yapmaz 4070 de alabilirsin oda darboğaz yapmaz

Soğutucu çöpün çöpü. Dünyanın en kötü soğutucusu. Anakartı da b450 almak daha iyi olacağı için önermiyorum.

Bu ikisi iyimi

Sıfırdan sistem topluyorsaniz DDR5 bir sistem toplamak daha mantıklı olacaktır eğer DDR4 olacaksa 5500 önermiyorum en az 5600 almanız lazım bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…