Hocam SSD 1TB yapmanız gayet iyi olmuş fakat işlemciyi 5600X yapmanızı tavsiye etmem aralarında performans yok denilecek kadar az ve kesinlikle 750TL farkı haketmiyor.
En Ucuz Oyuncu Ekipmanları için Gençer Gaming'e gelin! Hazır Sistemler, Gaming Ekipmanları ve Bilgisayar Bileşenleri için Ücretsiz Kargo fırsatını yakalayın!
DeepCool CC560 650W 80+ Tempered Glass LED USB 3.0 ATX Mid Tower Kasa fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
www.sinerji.gen.tr
Anakartı satın alırken Ryzen 5000 işlemciler için BIOS güncellemesi yapmalarını iste yoksa sistem çalışmaz.
MLD M300 1TB NVME 2280 Gen3x4 M.2 SSD (3300MB Okuma / 3100MB Yazma) en iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile MLD22M300P13-1000 ITOPYA.COM'da seni bekliyor.
En Ucuz Oyuncu Ekipmanları için Gençer Gaming'e gelin! Hazır Sistemler, Gaming Ekipmanları ve Bilgisayar Bileşenleri için Ücretsiz Kargo fırsatını yakalayın!
DeepCool CC560 650W 80+ Tempered Glass LED USB 3.0 ATX Mid Tower Kasa fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
www.sinerji.gen.tr
Anakartı satın alırken Ryzen 5000 işlemciler için BIOS güncellemesi yapmalarını iste yoksa sistem çalışmaz.
MLD M300 1TB NVME 2280 Gen3x4 M.2 SSD (3300MB Okuma / 3100MB Yazma) en iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile MLD22M300P13-1000 ITOPYA.COM'da seni bekliyor.
SSD sorunlu. Anakart yerine B450M-A II alınabilir. @WİRELESSMAN hocam ULTIMA sistemi alın, 5600X yapmayın işlemciyi. 5600 için kaliteli bir soğutma alın. Bütçe çıkarsa sıvı soğutma almanızı öneririm çıkmazsa hava soğutma. Onun dışında güzel sistem ULTIMA.
SSD sorunlu. Anakart yerine B450M-A II alınabilir. @wirelessman hocam ultıma sistemi alın, 5600X yapmayın işlemciyi. 5600 için kaliteli bir soğutma alın. Bütçe çıkarsa sıvı soğutma almanızı öneririm çıkmazsa hava soğutma. Onun dışında güzel sistem ultıma.
Anakarta uyacak uygun fiyatlı ve şikayetini görmediğim en iyi PCIe Gen3 x4 SSD buydu o yüzden bunu koydum ama bundan daha iyi önerin varsa arkadaş onu da tercih edebilir onun dışında aynı özelliklere sahip anakarta niye fazladan 500 TL fazla versin onu anlamadım.
Anakarta uyacak uygun fiyatlı ve şikayetini görmediğim en iyi PCI-e gen3 X4 SSD buydu o yüzden bunu koydum ama bundan daha iyi önerin varsa arkadaş onu da tercih edebilir onun dışında aynı özelliklere sahip anakarta niye fazladan 500 TL fazla versin onu anlamadım.