R5 5500 sistem uyumlu mu?

kr7331

Hectopat
Merhaba.
Ryzen 5 5500.
Sharkoon 650W.
250GB SATA SSD.
RX580 8 GB.
ASUS Prime A320 AM4 anakart.
Sistem nasıl uyumlu mu? Aşırı büyük sıkıntı olmayacaksa alacağım genel olarak Valorant League of Legends oynayacağım.

Anakart düşük kalmış, PSU iyi değil, SSD markasını söylerseniz daha iyi olur. Bütçeniz nedir? Daha iyisi toplanabilirse toplayabiliriz.

Anakart düşük kalmış, PSU iyi değil, SSD markasını söylerseniz daha iyi olur. Bütçeniz nedir? Daha iyisi toplanabilirse toplayabiliriz.

PSU neden iyidir tanıdığım herkes neredeyse önceden kullanmış iyi olduğunu söylüyorlar anakartı bunun yerine B450M alabilirim SSD markası SATA. Dediğim gibi aşırı büyük sıkıntılar çıkarmayacaksa benim için sıkıntı yok.

SATA bir marka değil hocam alacağınız kişiye sorun kronik sorunlu bir marka söylerse alınca değiştirirsiniz.
PSU korumaları eksik zor durumdayım mecbur kullanacağım falan diyorsanız yine idare eder ancak ben önermiyorum. Anakartı değiştirmeniz iyi olur.

SSD şu an var kullanıyorum ekran kartı hard disk te var geri kalanları alacağım tamamdır anakartı değiştirmeye çalışacağım.

B450M anakart nasıl olur?

ASUS B450M Dragon indirimdeymiş onu mu alsam.

Son düzenleme:
Alabilirsiniz güzel anakarttır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…