B Burak Trd Kilopat Katılım 23 Eylül 2016 Mesajlar 115 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2023 #1 RAM Gskill Ripjaws 8GB 3200Mhz SSD veya HDD modeli TeamGroup MP33 512GB M.2 SSD Ekran kartı RX6600 Anakart B450M-K II İşlemci Ryzen 5 5500 Yaklaşık 2 haftadır böyle bir sorunla uğraşıyorum çözümünü bulamadım, neden olduğunu da bilmiyorum. Bir kere de mavi ekran yedim.
Yaklaşık 2 haftadır böyle bir sorunla uğraşıyorum çözümünü bulamadım, neden olduğunu da bilmiyorum. Bir kere de mavi ekran yedim.
H Hekko14 Kilopat Katılım 1 Mart 2019 Mesajlar 267 Çözümler 1 17 Nisan 2023 #11 anilcetin334 dedi: Efendim son konuma bakar mısınız sıvı soğutmayı geri takamıyorum Genişletmek için tıkla... Dostum baktım onada pek anlayamadım. Bilen biri yardımcı olabilir. Artı 0 Eksi
anilcetin334 dedi: Efendim son konuma bakar mısınız sıvı soğutmayı geri takamıyorum Genişletmek için tıkla... Dostum baktım onada pek anlayamadım. Bilen biri yardımcı olabilir.
nebileyimabi Hectopat Katılım 25 Ocak 2022 Mesajlar 390 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2023 #12 Çay döküldü ise sorun anakarttada olabilir bence bir sistemi komple sökün bir inceleyin oksitlenme ihtimaline karşı RAM M.2 ektan kartı vb. yerlerin slota giren kısımlarını slotlarını değil silgi ile temizleyin. Artı 0 Eksi
Çay döküldü ise sorun anakarttada olabilir bence bir sistemi komple sökün bir inceleyin oksitlenme ihtimaline karşı RAM M.2 ektan kartı vb. yerlerin slota giren kısımlarını slotlarını değil silgi ile temizleyin.