Arda Harmancı Decapat Katılım 2 Aralık 2022 Mesajlar 70 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2023 #1 RAM 16 GB Ekran kartı RX 6600 İşlemci Ryzen 5 5500 Oyunu daha az önce indirdim ve oyun açılmıyor. Açılırken siyah ekranda kalıyor ve yaklaşık 5 saniye içinde oyun çöküyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
Oyunu daha az önce indirdim ve oyun açılmıyor. Açılırken siyah ekranda kalıyor ve yaklaşık 5 saniye içinde oyun çöküyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
M MertS64 Megapat Katılım 30 Nisan 2015 Mesajlar 25 15 Temmuz 2023 #2 Ben de açamıyorum internetten çözüm bulamadım o yüzden Vulkan oynuyorum oyunu Vulkan versiyonu deneyebilirsiniz. Artı 0 Eksi
Ben de açamıyorum internetten çözüm bulamadım o yüzden Vulkan oynuyorum oyunu Vulkan versiyonu deneyebilirsiniz.
KS KS Arda Harmancı Decapat Katılım 2 Aralık 2022 Mesajlar 70 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2023 #3 MertS64 dedi: Ben de açamıyorum internetten çözüm bulamadım o yüzden Vulkan oynuyorum oyunu Vulkan versiyonu deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Ben buldum dostum. Oyunun dosyalarını doğruladım ve artık çökmüyor deneyebilirsin. Olmuyorsa başka çözüm bilimiyorum. Artı 0 Eksi
MertS64 dedi: Ben de açamıyorum internetten çözüm bulamadım o yüzden Vulkan oynuyorum oyunu Vulkan versiyonu deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Ben buldum dostum. Oyunun dosyalarını doğruladım ve artık çökmüyor deneyebilirsin. Olmuyorsa başka çözüm bilimiyorum.